Alina și Ilan Laufer s-au mutat în casă nouă! Cum arată locuința lor acum și de ce e încântată soția omului de afaceri

#Exclusiv Click!

Soții Laufer, Ilan și Alina, sunt împreună de 11 ani și căsătoriți de 10, timp în care au schimbat mai multe case și s-au mutat de 8 ori.

În urmă cu câteva zile, Alina Laufer  (40 de ani), s-a declarat foarte încântată de noua lor casă în care s-au mutat cu toții, în zona Băneasa. 

 Casa nouă e aproape de parc și grădiniță

Este la doi pași de grădinița gemenilor de 2 ani și jumătate, Davina și Nathaniel, și extrem de aproape de parcul Herăstrău așa că nu își mai dorește nimic în plus. În paralel cu casa pe care și-au făcut-o la Cornu, lipită de cea a mamei Alinei, soții Laufer și-au terminat și casa nouă din Băneasa și sunt extrem de fericiți. 

Au amenajat-o după bunul lor plac, și-au pus amprenta asupra design-ului interior și se bucură din plin de ce a ieșit. Nu au făcut rabat de la nimic, și-au luat un pat matrimonial generos și le-au acordat gemenilor familiei cea mai mare cameră din casă pentru ca micuții să se simtă confortabil și în largul lor și să aibă spațiu pentru jucării.

„M-am mutat în casă nouă, sunt fericită! Suntem experți în mutat! După 10 ani împreună ne-am mutat de 8 ori dar ne place lucrul ăsta și sperăm că acum este definitiv dar  acest pentru totdeauna este relativ pentru că noi suntem o familie și ne simțim bine oriunde ne mutăm împreună. Viața ne face să ne relocam și să ne adaptăm mereu, oriunde ne mutăm și ne aflăm.

Cel mai important la această mutare este că avem grădinița la două minute distanță de casă. Chestia asta cu mutările este o pasiune pe care nu pot să  descriu, doar că e totul nou și frumos, încerci să fie totul pentru totdeauna, dar nu știi dacă o să fie, așa  e la noi cu mutatul. În România, atunci când se mută lumea, toți sunt obișnuiți să rămână acolo pentru totdeauna dar chiar și dacă nu e așa, în ceea ce privește locuința, este ok. Noua ne place să ne mutăm des și să schimbăm peisajul”, ne-a povestit Alina Laufer, încântată acum de noul ei cămin din Băneasa.

În weekenduri merge cu toată familia la Cornu

Pentru că părinții ei locuiesc la Cornu și mai nou și-a ridicat și ea o căsuța acolo, Alina Laufer obișnuiește să meargă în weekenduri acolo, și să stea cu copiii la aer curat.

„Aproape în fiecare weekend mergem la Cornu, este aer curat și ne place. Stăm deja în casa pe care ne-am făcut-o, e perete în perete cu a mamei, ne place mult acolo, ne place Câmpina, lumea deja ne cunoaște, ne plac cofetăriile de acolo, restaurantele, totul e mai ieftin decât în București”, ne-a povestit la un moment dat pentru Click! Alina Laufer.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0383789258 jpg
image
image
image
image
image
image
banner nunta gina pistol smiley copy 2 png
pat dormitor Askona 3 jpg
adina alberts jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner jean Gavril png
eurovision jpg
oana sirbu jpg
oana si pepe jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net