Alina Sorescu, maraton de 1 iunie! Ce program intens a avut artista! Fetițele ei nu au fost cu ea!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Alina Sorescu (36 ani) a avut parte de un 1 iunie încărcat. Artista a muncit din plin, iar alături de „Picii lui Soreasca”, au început dimineața cu o prezență la Radio ZU, care i-a înviorat pe cei mici. Mai apoi, au fost la Dino Parc, după care au cântat în centrul orașului Câmpina.

Cele două fetițe ale ei, Carolina (9 ani) și Raisa (6 ani), nu au putut fi alături de mămica lor, de Ziua Copilului, deoarece s-a nimerit ca această perioadă să coincidă cu programul pe care trebuie să îl petreacă alături de tatăl lor, Alexandru Ciucu.

Nu a avut fetele lângă ea de 1 Iunie

Artista este o adevărată profesionistă și a avut în jurul ei toți copiii, de care se ocupă de atâta timp, cu pasiune și dedicare. De curând, din trupa ei fac parte și fiicele sale, care se bucură că pot cânta cu mama lor. Din nefericire, de ziua copilului, acestea nu au fost alături de mama lor, cu toate că ele și-ar fi dorit să participe împreună cu colegii lor la toate activitățile grupului.

Am avut o zi cu multe activități pentru picii mei din trupă, copiii s-au simțit foarte bine, mai ales că am fost și la Dino Parc. Conform programului de vizită, de o săptămână cu o săptămână, 1 Iunie a fost în săptămâna de vizită a tatălui lor. Fetițele și-ar fi dorit să fie alături de pici și de mine, dar nu s-a putut”, a declarat, Alina Sorescu, pentru Click.

Alina Sorescu mai are câteva zile pline, după care pe îndrăgita artistă o așteaptă o vară în care va fi în vacanță, timp de 3 luni și jumătate, iar această perioadă o va dedica exclusiv fetițelor sale.

Alina Sorescu, în plin proces de divorț

În ceea ce privește procesul de divorț  cu designerul Alexandru Ciucu (47 ani), acesta nu s-a finalizat, urmând a se vedea dacă programul atipic de vizită, care s-a hotărât  în prealabil, va rămâne bătut în cuie, mai precis: o săptămână la mamă, o săptămână la tată. De precizat este faptul că procesul nu este unul de custodie exclusivă pentru niciuna dintre părți.

Rămâne de văzut dacă fetițele vor fi plimbate în continuare dintr-o parte în alta, de la mamă la tată și invers. Sursele apropiate cântăreței spun că vedeta abia așteaptă să se finalizeze divorțul, dorindu-și să își găsească liniștea alături de fetițele ei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
cub corina chiriac png
image png
adela popescu colaj instagram jpg
stefan iordache jpg
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
image
actualitate.net
image
actualitate.net