Anamaria Prodan are o relație cu un bărbat însurat? Impresara, lăsată cu ochii-n soare de bogătașul arab

Ultima actualizare:

Anamaria Prodan a făcut mare vâlvă când a publicat primele imagini alături de iubitul arab ce i-a dăruit sexy-impresarei un inel cu diamante. Prodanca era mândră că, în plan amoros, a reușit în sfârșit să-i dea lui peste nas lui Reghe, cu noua ei «achiziție», însă se pare că situația nu este deloc ce pare a fi. 

Anamaria Prodan are o relație cu un bărbat însurat?
Anamaria Prodan are o relație cu un bărbat însurat?

 Tot internetul a vuit după ce Anamaria Prodan a fost văzută pentru prima dată, de la despărțirea de Reghe, în brațele unui bogătaș arab, un prolific chirurg estetician, pe nume Ibrahim Ashary, care a răsfățat-o cu cadouri de lux, inclusiv cu un inel cu diamante, absolut superb. 

Citește și: Imagini emoționante cu Anamaria Prodan când îi cerea bani mamei ei

Din păcate idila dintre Anamaria Prodan și misteriosul chirurg plastician, Ibrahim, este mult mai complicată decât s-ar crede, pentru că, surpriză, cel care i-a furat inima impresarei este...însurat. Ei bine, este adevărat! Anamariei Prodan i-a căzut cu tronc un bărbat căsătorit!

Nu rata nici: Anamaria Prodan, scăldată în diamante de iubitul arab! I-a dat inelul!

Ibrahim Ashary este un bărbat «la casa lui» și are deja o soție, iar ceea ce l-a dat de gol este pagina de social-media, unde a confirmat oficial că este însurat. După tot tam-tam-ul făcut de Anamaria Prodan, care a postat imagini cu iubitul arab și a dat de înțeles pe contul de socializare că Ibrahim i-a dăruit superbul inel cu diamante, bogătașul, sătul probabil de o astfel de expunere, a șters toate pozele cu impresara. 

Vezi și: Reacția neașteptată a Anamariei Prodan despre relația ei amoroasă: „Reghe e fericit că apare prin ziare cu amanta sau cu alte porcării”

Reacția Anamariei Prodan cu privire la iubitul arab

Iată că Anamaria Prodan nu a  avut noroc nici de data aceasta în amor, căci iubitul arab Ibrahim Ashary a lăsat-o cu ochii-n soare. Contactată la momentul respectiv de Click!, Anamaria Prodan a refuzat să dea detalii despre partenerul ei, dar a declarat că trăiesc toți fericiți, complet detașați de episodul de tristă amintire «Reghe și amanta Corina Caciuc.»

Ne trăim viața în liniște, demnitate și armonie ! Vă iubesc mult, dar vreau să închid telenovela Reghe și amanta. Noi suntem printre cele mai frumoase familii ale țării și așa vrem sa rămânem. Care a rămas în urmă... Nu ne interesează. Noi continuăm să trăim frumos, în timp ce restul continuă să moară oribil.

Vă mulțumesc pentru înțelegere și vă urăm o viață de vis, tuturor”, a declarat, în exclusivitate Anamaria Prodan, pentru Click!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net