Anamaria Prodan, implicată în războiul din Ucraina alături de o universitate din România. Care sunt planurile vedetei?

Ultima actualizare:

Anamaria Prodan este implicată în cel mai dureros scandal din ultima perioadă, însă, acest lucru nu o face pe impresară să uite de cei din jur.

Anamaria Prodan se implică în diferite cauze
Anamaria Prodan se implică în diferite cauze

Recent, Anamaria Prodan a postat pe rețelele sociale câteva filmulețe ce o prezentau pe aceasta la o masă rotundă, unde subiectul principal de discuție a fost chiar războiul din Ucraina. 

Întâlnirea a avut loc la o prestigioasă universitate din București

Impresara s-a filmat în timp ce participa în cadrul unei conferințe ținute la Universitatea Româno-Americană din București, ce avea ca subiect ororile petrecute în Ucraina.

La conferința desfășurată în una dintre sălile de la Universitatea Româno-Americană au participat reprezentanții unora dintre cele mai importante 90 de familii care conduc lumea datorită expertizei pe care o au în diferite domenii, dar și a averilor considerabile pe care le dețin.

Reprezentanții și-au îndreptat atenția către România și intenționeză să organizeze la București, toamna aceasta, o nouă conferința pe tema sclaviei moderne. 

Așadar, miercuri, 6 aprilie, Anamaria Prodan a avut șansa de la sta la masa discuțiilor cu persoane renumite. Impresara nu a ratat ocazia de a se fotografia alături de acestea! 

Cei prezenți în sală au discutat despre ceea ce se intâmplă în țara vecină, criza cauzată de război, copiii uciși, dar și despre refugiații ce au ajuns în țara noastră.

Vizibil afectată de cele auzite, vedeta a dorit să știe cum se poate implica pentru a fi alături de cei aflați în situația disperată.

Cu toate că Anamaria Prodan trece printr-un moment delicat privind viața sa personală, nu a uitat de cei din jur și se implică, cum poate, pentru a sprijini persoanele aflate la nevoie.

Anamaria Prodan, înșelată de șoț

Citește și Anamaria Prodan, cu toți copiii la tribunal! Ce îi pregătește lui Reghe

Anul acesta nu a fost unul bun pentru impresara, ba chiar vedeta a fost dărâmată de deciziile pe care soțul său le-a luat.

Anamaria Prodan a uimit audienta

Despre viața sa personală, vedeta a dorit să fie cât se poate de discretă, însă acest lucru nu a mai fost posibil după ce Reghecampf a ales să se afișeze cu actuala sa iubită, fapt ce a atras consecințe mari asupra relației lor.

Anamaria Prodan a mărturisit că a fost înșelată de soțul său, iar atacurile dintre cei doi nu au întârziat să apară.

Replici acide și-au spus fosții iubiți, iar din cearta lor nu au fost excluși nici copiii, care, numulțumiți de deciziile luate de antrenor, au povestit diferite întâmplări petrecute de-a lungul timpului.

Anamaria Prodan a marturisit ca l-a iertat de foarte multe ori pe sotul său, care nu a înteles niciodată ca familia este importantă.

''Nu a reușit să inteleagă pană la varsta asta ca familia este cel mai sfânt lucru pe care ti-l poate da Dumnezeu si este cel mai important lucru in viata. Eu de multe ori am iertat. Un bărbat slab poate fi distrus de o femeie si târât intr-o zona in care el poate chiar fara voia lui poate distruge familia si copiii'', a spus aceasta conform acasa.ro

Citește și EXCLUSIV! Încă o lovitură pentru Reghe! A pierdut un proces important în fața Anamariei Prodan!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bancomat
image
image
image
image
image
image
Daniel Pavel  (3) JPG
Sâmbătă a fost zi de curățenie și ecologizare pe Platoul Feteni din Râmnicu Vâlcea iar artiștii au spus "Prezent"!
1 florin piersic 84 de ani 3 jpg jpeg
banner dinu maxer axxa png
 Alessia se simte acum ca peștele în apă pentru că face ce iubește cel mai mult
banner naomi png
instagram (3) jpg
cary grant jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net