Anca Badiu, de urgență la spital: „Am chemat salvarea”

#Exclusiv Click!

Anca Badiu (44 de ani), fosta componentă de la trupa Class, a trecut timp de o lună, printr-o sperietură zdravănă. Artista ne-a mărturisit că o piatră la rinichi ce nu se dădea plecată i-a cauzat dureri de nedescris.

„Am avut o criză renală și am ajuns de urgență la spital. Am chemat salvarea că nu mai puteam iar în urma unei ecografii amănunțite medicii mi-au descoperit o piatră la rinichiul stâng. Totul s-a întâmplat din cauză că nu beau mai deloc apă”, a spus Anca Badiu pentru Click!

Mișcarea rețeta perfectă

Anca Badiu este de părere că tratamentul dat de medici a fost benefic pentru sănătatea sa dar nu pe cât a fost mișcarea ce a făcut-o timp de o săptămână pe un stepper acasă.

„Inițial medicii mi-au dat să beau niște pliculețe de prafuri combinate cu apă care să îmi dizolve piatra dar vreau să îți mărturisesc că am tras o durere în perioada aceea de nu îți poți imagina pentru că nu mai puteam de usturimi.

Pur și simplu mă tăia de durere, am înțeles că am eliminat o pietricică de șapte milimetri, aia mi-a dat mie bătăi de cap. Dar am avut noroc de cumnatul meu care mi-a spus și mi-a dat un stepper de acasă, de la el, să sar pe el, să fac mișcare pentru ca piatra să se desprindă de unde ea...și am văzut că a funcționat. Pentru că într-o săptămână nu mai aveam nimic”, a mai spus Anca Badiu pentru Click!

Click! spune

Anca Badiu a ajuns în atenția publicului în anul 2002 când reușea să ajungă cea de-a patra solistă a trupei Class. Pe atunci, vedeta o înlocuia pe Mihaela Florea. Alături de trupa Class, Anca Badiu a cunoscut succesul, a lansat albumul „Într-o zi” care includea și piesele „Luna mi-a zâmbit”, dar și „Într-o zi”. Astfel că, din 2006, artista a ales să înceapă o carieră solo, iar în 2007 a lansat melodia „Nopți de dor”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net