Andreea Marin bifează un nou proiect de succes! Nimeni n-a văzut-o până acum în această postură

Andreea Marin a trecut și în spatele camerelor de luat vederi ca producător pentru podcasturi și nu numai, având proiecte frumoase pe bandă rulantă așa că vedeta a profitat de ocazie ca de mărțișor să anunțe lansarea podcastului „Vocea Generației”, al cărui producător este.

Filmările au loc chiar în Creative Hub Voice&Visibility, o locație elegantă, cu un design de interior și exterior minunat, utilat cu tot ce e necesar, unic în țară, pe care Andreea Marin l-a pus pe picioare tocmai pentru a face filmări și multe evenimente și proiecte frumoase acolo.

Un mărțisor mai frumos nu se putea: un dar minunat, podcastul  Vocea Generației”, lansat chiar acum pe YouTube,  “Vocea Generației”, și mă bucur să-i fiu producător! Un interviu extraordinar la debut, care-ți merge la suflet, și nu-mi stă-n fire să exagerez, este cel care le aduce față în față pe Iuliana Tudor  promotorul consacrat al valorilor și tradițiilor românești și Simona Ruscu, reprezentanta tinerei generații de artiști populari, jurnalistă totodată, cu tolba plină de întrebări despre rădăcinile noastre. Vă dăruim un Mărțisor de neuitat (…) Sunt mândră de acest proiect pe care-mi pun semnătura ca producător și îl găzduiesc în studiourile Creative Hub Voice&Visibility”, a mărturisit Andreea Marin pe paginile sale de socializare, acolo unde și-a anunțat noul proiect!

Primul sezon „Vocea Generației” aduce în atenția publicului online, într-un cadru inedit de podcast, artiști de folclor sau promotori ai valorilor tradiționale românești care reușesc să genereze, prin mărturia lor, o punte între generații. 

Vocile invitaților sunt puternice, precum sunt și realizările acestora, ideile lor ne amintesc faptul că nu putem privi spre viitor fără a ne cunoaște rădăcinile, fără a le iubi și fără respect pentru tradiții și tot ceea ce e durabil și rezistă în timp. Mesajul proiectului “Vocea Generației” va ajunge, negreșit, la toate generațiile de români. Valorile ce ne unesc sunt importante, nu vârsta fiecărui om.

Invitații primelor 16 ediții sunt: Iuliana Tudor, Sofia Vicoveanca, Cornelia și Lupu Rednic, Oana Bozga Pintea, FUEGO, Lavinia Goste și Marius Zorilă, Ion Paladi, Maria Cârneci, Florin Boită, Mihaela Zână Bârsan, Ramona și Petrică Vită, Cipri Popoescu, Mona Teodorescu (Trupa AS), Adriana Antoni, Pamfil Roată, Paulina Popoiu (director general al Muzeului Național al Satului „Dimitrie Gusti”- București).

„Să transmit emoții benefice!

La rândul său, Simona Ruscu este la fel de încântată, mai ales că a reușit astfel să își îndeplinească un vis din copilărie, după cum ea a povestit.

“Sunt Simona Ruscu și visul copilăriei mele era să devin asemenea celei pe care o urmăream cu emoție, Andreea Marin, să transmit emoții benefice, să prezint artișți de valoare sau povești frumoase ale oamenilor din orice domeniu, sperând că astfel voi pune și eu o cărămidă pentru a clădi o lume mai bună, mai frumoasă. M-am născut și am crescut la sat, în Beregsău Mare, lângă Timișoara, județul Timiș. În câmpia de pustă eram părtașă la obiceiurile frumoase ale zonei, devenite tradiții, precum sărbătorile individuale ale oamenilor sau ale comunității. Dintre toate, nunțile și rugile satului mi-au marcat copilăria, și iată, azi, realitatea care mă definește. Jocurile copilăriei, pe ulițele satului, dar și activitățile extrașcolare specifice anilor 2000 m-au provocat să împletesc tradiționalul cu modernitatea.

Pe măsură ce mă dezvoltam și am studiat să devin jurnalist, descopeream și artistul din mine. De la pasiunea pentru tradițiile și obiceiurile românești a fost nevoie doar de un pas până la cântecul popular. Nevoia de a evolua și spiritul meu de observație m-au învățat să prețuiesc valorile sustenabile, fără de care nicio generație nu poate construi cu adevărat frumos.  Prin proiectul “Vocea Generației”, simt azi că începe misiunea mea cu adevărat. Mă entuziasmează să o am drept producător al podcastului chiar pe Andreea Marin, un vis împlinit, iată, ea e mentorul generației mele, iar împreună creionăm o punte între vremuri, bazată pe principiile necesare unei vieți împlinite.

„Cum ne bucurăm de viață și de valori?”

„Vocea Generației” e un podcast inedit ce aduce în prim plan un subiect important pentru noi toți, indiferent de vârstă. Mă aflu în fiecare ediție față în față cu un om valoros, o voce puternică a generației sale, care și-a câștigat locul în inimile noastre, fie ca artist, fie că promotor al tradițiilor româneșți și al valorilor sănătoase, ce nu se pierd în timp. Trăim timpuri în care părinții simt atât de puternic presiunea de a câștiga bani, ca și cum aceștia ar fi garanția succesului, fericirii sau a viitorului copiilor lor.

Dar ritmul de viață este alert și prea puțini dintre ei mai găsesc răgazul de a sta față-n față cu urmașii, povestindu-le despre rădăcini, despre tradițiile și viața asezată de odinioară. Cum au răzbătut generațiile de ieri în raport cu ce trăiesc generațiile de azi? Cum transmitem ce e bun și durabil mai departe? Cum ne bucurăm de viață și de valori? Sunt multe întrebări care vin de aici, și pe care le voi adresa invitaților mei, căutând esența care scoate ce e mai bun din noi”, mărturisește Simona Ruscu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
download jpeg
scena pexels jpg
Bruce Willis   profimedia 0103538168 jpg
banner ilinca vandici png
banner catalin botezatu png
banner alice badea png
image png
image
actualitate.net