Andreea Raicu, sfâșiată de durere: „E una dintre cele mai grele despărțiri!”

Andreea Raicu, în vârstă de 45 de ani, trece prin momente grele. Vedeta a apelat la rețelele de socializare, astăzi (8 mai), pentru a-și exprima durerea pierderii unui „membru al familiei”. „Mi-a dat și m-a învățat dragostea necondiționată în fiecare moment”.

Andreea Raicu trece prin momente dificile / Foto: Facebook
Andreea Raicu trece prin momente dificile / Foto: Facebook

Una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite vedete de la noi din țară, Andreea Raicu, în vârstă de 45 de ani, este sfâșiată de durere după ce și-a pierdut „cel mai loial prieten”. Cu puțin timp în urmă, fosta prezentatoare TV a declarat că micuțul ei Efi, patrupedul său iubit, a început să aibă anumite probleme de sănătate, în special din cauza vârstei înaintate.

Însă, în ciuda faptului că vedetei nu i-a trecut nici măcar o secundă prin cap să renunțe la animăluțul pe care l-a avut alături timp de aproximativ 13 ani și ființa pe care a iubit-o cel mai mult, micuțul Efi, tocmai a pierdut lupta cu problemele de sănătate.

Andreea Raicu: „Nu era «un câine»”

„Când o bucată din sufletul tău e sfâșiată…. Și simți o durere care crezi că te va sufoca… puțin spațiu face doar recunoștință pentru că am avut lângă mine timp de 14 ani un suflet atât de curat, atât de bun care mi-a alinat durerile sufletului, care mi-a simțit fiecare emoție și fiecare lacrimă, care mi-a adus atâta bucurie în casă și în viață  cum nu credeam că poate aduce un câine. Pentru că Efi nu era «un câine». Efi era un membru al familiei. Mi-a dat și m-a învățat dragostea necondiționată in fiecare moment și m-a făcut să descopăr atât de multe despre mine. E una dintre cele mai dureroase despărțiri din viață mea…și știu că nu va trece de tot niciodată…”, a scris Andreea Raicu pe pagina sa personală de Facebook.

Cei care o apreciază pe prezentatoarea TV știu că este foarte discretă în ceea ce privește viața ei privată, însă nu ezita niciodată să se „laude” cu cel mai bun prieten al ei. Totodată, în ciuda faptului că micuțul animăluț era bolnav, nu a vrut nici el să își părăsească stăpâna, Andreea Raicu menționând că medicii, cu trei ani în urmă, nu îi mai dădeau nici o șansă. Însă, Efi a mai fost alături de iubita lui mămică până astăzi.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net