Angela Similea, revenire de succes! Celebra interpretă a primit 2 premii râvnite de mulți artiști

Fermecătoarea solistă care ne-a bucurat cu muzica ei ani de zile revine din când în când în atenția presei și a fanilor cu câte ceva nou și apoi dispare iar o perioadă. De data aceasta Angela Similea a câștigat două distincții, bucurându-și fanii cu apariția ei și cu un mesaj pentru cei care o iubesc.

Angela Similea a revenit în atenția fanilor săi / Sursă foto: arhivă personală
Angela Similea a revenit în atenția fanilor săi / Sursă foto: arhivă personală

Îndrăgită interpretă Angela Similea (76 de ani) a revenit în atenția fanilor, de data aceasta pentru a fi premiată, alături de alți colegi de breaslă, la un eveniment în afara Bucureștiului. Solistă a publicat un mesaj pe rețelele de socializare pentru fanii ei, un mesaj emoționant, în stilul său caracteristic.

„M-am bucurat să-i reîntâlnesc pe minunații mei colegi”

„Doresc să vă prezint cele mai recente premii, care completează colecția anilor mei de cântec: trofeul Doamna Chiajna și Diploma de Excelență pentru întreaga activitate, pe care le-am primit cu ocazia inaugurării Casei de Cultură Doamna Chiajna. Evenimentul a fost organizat de domnul primar Mircea Minea. M-am bucurat să-i reîntâlnesc pe minunații mei colegi, la un asemenea eveniment de cultură: Corina Chiriac, Stela Enache, Adrian Daminescu, Marina Voica, Dida Drăgan, Tavi Ursulescu... alături de noi s-au aflat și scriitorul Varujan Vosganian, d-na învățătoare Maria Velicu și minunata campioană olimpică la judo, Alina Dumitru!

Angela Similea a primit noi distinctii. foto facebook Angela Similea
Angela Similea a primit noi distinctii. foto facebook Angela Similea

Regret că nu au putut fi prezente Mirabela Dauer și Doina Spătaru! Seara s-a încheiat cu un recital de suflet, susținut de Ovidiu Komornyik și trupa OK band. Doresc să îi felicit pe domnul primar și echipa domniei sale pentru tot ce au realizat în această comună, pe care mulți bucureșteni nu o cunosc. Dragele mele Mame, Doamne și Domnișoare este ziua noastră! La mulți ani cât mai prietenoși! Să fiți iubite și să iubiți! Nu uitați, Iubirea este esențială!”, a scris Angela Similea pe paginile ei de socializare.

În 2019 a lansat un album

Câțiva ani a renunțat complet la muzică, dar pe 24 aprilie 2019 a revenit la marea ei dragoste! Magazinul Muzica din Capitală a deveni neîncăpător atunci când Angela Similea a fost primită de producători și de fani ca o regină a șlagărelor. Atunci, Angela Similea și Marius Țeicu și-au lansat împreună discurile Să ne reamintim, Trăiesc și Refrene de aur.

„Vă recomandăm să folosiți prietenia profundă, așa cum noi am fost prieteni pe vremea noastră. Să nu fim oamenii interesului. Iubirea trăiește în tăcere, trebuie aplicată în prietenie și trebuie să-l avem pe Dumnezeu alături. El e cel care hotărăște pentru noi. Muzica noastră veche merge la fanii noștri cărora le mângâie sufletele. Trebuie ca tinerii să ne cunoască și să dea nas în nas cu muzica anilor în care noi am înregistrat piese. Mă bucur să am «angeliștii» alături de mine și că am împărțit tortul cu ei. Sunt împlinită că am oameni frumoși alături. În curând voi cânta și piese noi, e destul timp de acum încolo”, ne spunea, atunci, Angela Similea.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg
Buhnici Captura Youtube PNG
raul tisa instagram jpg
gabriela cristea tavi clonda webp
theo rose 696x393 jpg
Andreea Bălan și Andreea Antonescu FOTO Instagram