Anthony Delon a venit în țară la premiera de gală a filmului „21 de Rubini”! „M-am simțit foarte bine cu actorii români”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Aseară a avut loc la Cineplexx Băneasa premiera de gală a mult așteptatului film "21 de Rubini", regizat de preotul Ciprian Mega. Filmările au avut loc acum ceva timp la Oradea,  iar cap de afiș sunt vedete internaționale precum celebrul Mickey Rourke, Elisabetta Pellini dar și fiul cunoscutului Alain Delon, Anthony Delon, care a venit special la București pentru a fi prezent la acest eveniment de red carpet. 

Filmul "21 de Rubini" prezintă criza societății românești, de la biserică până la viața politică și tensiunile ei și trece prin mai multe etape, de la  primii ani din perioda post-decembristă, până la valul arestărilor anti-corupție și pandemia de Covid-19. Din distribuție fac parte peste 200 de artiști și figuranți. Actorul Dorel Vișan are un rol magistral, de primar, iar Corina Moise are o relație în film cu Anthony Delon. 

Loredana este artistă, Daniel Buzdugan  își interpretează propriul rol de om de radio. În film mai apar și  Dana Rogoz, Adrian Văncică din "Las Fierbinți", Magda Catone, Carmen Tănase și foarte multe nume cunoscute.

„M-am simțit foarte bine cu actorii români”

Anthony Delon a fost prezent aseară la premiera de gală pentru „21 de Rubini” și a fost în centrul atenției. Actorul ne-a mărturisit că s-a simțit bine la filmări și consideră că filmul în care a jucat este foarte interesant și bine făcut.

"M-am simțit foarte bine cu actorii români. Corina(n.r.: actrița Corina Moise)  a fost o parteneră fantastică și, de fapt, toți au fost ok. M-am simțit foarte bine!

Am primit filmul la Paris dar nu am vrut să-l văd pentru că mă gândeam că o să vin să îl văd aici pe un ecran mare, dar apoi nu am avut subtitrare aici, le avem la Paris... Nu înțeleg limba română  dar cred că filmul este foarte bine realizat, e foarte elegant. Chiar dacă nu înțeleg, e foarte puternic și iubesc partea în limba română, nu cea în engleză.  Simt ce se întâmplă și puterea și impactul actorilor. Cred că este un film foarte interesant și bine făcut!", ne-a mărturisit Anthony Delon.

"Bucureștiul îl știu, am  mai făcut un film aici acum 20 de ani. Am petrecut o lună în București atunci. S-a schimbat mult orașul în 20 de ani dar este un oraș frumos!", ne-a mai spus fiul celebrului Alain Delon, exrem de carismatic, elegant și șarmant, cu ochii fermecători ai tatălui său.

Dorel Vișan și Loredana Groza, în lacrimi 

Actorul Dorel Vișan (86 de ani) a fost foarte emoționat aseară după ce a văzut filmul "21 de Rubini" la premiera de gală, având lacrimi în ochi.

"Sunt foarte emoționat de film, vă spun cu toată sinceritatea! Nu știu dacă e cazul să vorbim, poate că e mai bine să tăcem!  Eu compar lumea cu o orchestră simfonică. O orchestră simfonică înainte de a cânta, unul din instrumente da un sunet, "La", și toată orchestra se acordează (...) Acest film trebuie văzut și ascultat!", a mărturisit, vizibil emoționat, marele Dorel Vișan.

Și Loredana Groza a povestit că a urmărit filmul cu bucurie și s-a emoționat până la lacrimi.

"M-a emoționat până la lacrimi filmul tău  și toți actorii care apar în film și care  au făcut niște roluri incredibile. E un privilegiu  pentru mine să fiu în  această poveste și să fac parte din  acest adevăr pe care tu, atât de frumos și atât de  magistral l-ai spus în seara asta prin acest film! Felicitări și îmi doresc ca mulți români și nu numai români,  și oameni din toată lumea, să cunoască și să trăiască  această poveste în cinema", i-a mărturisit pe scenă, lângă toți actorii din film, Loredana Groza, preotului Ciprian Mega, care a regizat filmul.

Filmul "21 de Rubini' urmează să fie lansat oficial în cinematografele din toată țară pe dată de 3 noiembrie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
daniel pavel jador colaj instagram 2 jpg
monica gabor jpg
gabriela cristea si tavi clonda colaj facebook jpg
image png
image png
banner Lavinia Petrea png
iulia vantur si salman khan 8 webp
iulia si mihai albu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net