Antonia a dezvăluit pe Instagram drama prin care trece: «Și eu sunt o victimă!»

Antonia este una dintre cele mai îndrăgite artiste ale industriei muzicale din România, dar faptul că activitatea ei din mediul online este urmărită de un număr ridicat de persoane îi aduce și neplăceri uneori. 

image
Antonia a vorbit despre importanța vieții personală în era rețelelor de socializare

Contul de Instagram al Antoniei este urmărit de 2,7 milioane de persoane, iar viața publică a vedetei s-a aflat dintotdeauna în atenția presei și a curioșilor. Zilnic, Antonia primește mesaje de apreciere, dar și unele mai puțin plăcute. În urmă cu puțin timp, Antonia a distribuit pe contul personal de Instagram un mesaj adresat internauților. 

"Postează doar ce vrei tu să se vadă. Bucurați-vă de viața voastră și în privat pentru că este o bucurie mult mai pură.Ne-am obișnuit foarte mult să ne expunem, să le arătăm oamenilor tot ceea ce facem, ceea ce nu este rău. Dar sunt și mulți oameni care îți vor răul și îți trimit energii negative. Măcar gășiți un echilibru. Adevărul este că suntem blocați pe treaba asta, să vadă lumea ce facem, și eu sunt o victimă…altfel nu eram aici cu voi, pe story… Asta este părerea mea, nu înseamnă că am dreptate. Eu vreau să găsesc un echilibru. Morala poveștii este: Keep your stuff private!", a fost mesajul Antoniei. 

stanga
dreapta
image png
image png
image png
image png
image png

Așadar, artista recunoaste că, la rândul ei, a căzut în capcana reprezentată de rețelele socializare și s-a obișnuit să împartă amănunte personale fanilor, însă, pe de altă parte, este conștientă că viața reală se rezumă la ceva mai mult decât la validarea provenită din mediul online. 

Antonia s-a infectat cu noul coronavirus înaninte de Revelion 

Antonia s-a infectat cu coronavirus înainte de Revelion. Vedeta a mai fost infectată în trecut cu noul coronavirus, însă nu a avut probleme de sănătate majore după ce s-a vindecat.

  Antonia a fost infectată cu SAR-CoV-2 chiar înainte de Revelion. Deși avea concerte și trebuia să fie pe scenă în noaptea dintre ani, cântăreața a contactat din nou virusul, scrie Cancan.ro.  

FotoJet (5) jpg
peter imre2  crop 1656742777 jpeg
piscina borcea pelinel jpg
iolanda anamaria babau jpg
ana crudu familie nunta jpg
rechin taur jpeg
whatsapp down 799948 jpeg
hurghada rechini JPG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
5 brooklyn beckham si nicola peltz 3 jpg jpeg
piscina borcea pelinel jpg
gina pistol fetita2 png
oana roman marius elisei
keith richards ozzy osbourne jpg
delia vacanta alpi4 png