Anunțul făcut de Andreea Marin, la 11 ani distanță de la divorțul cu Ștefan Bănică: „Decidem împreună”

Andreea Marin, cunoscută drept "Zâna Surprizelor", reuște să-și surprinde din nou fanii, nu doar cu aparițiile sale impresionante în media, ci și cu evoluția fiicei sale, Violeta. La 11 ani de la divorțul de Ștefan Bănică, cei doi părinți celebrii fac un anunț important privind educația și viitorul fiicei lor. Într-un interviu recent, Andreea Marin a dezvăluit detalii inedite despre legătura cu Violeta și modul în care se implică, împreună cu fostul soț, în alegerile făcute de adolescenta lor.

Andreea Marin și Ștefan Bănică. Foto: arhiva.
Andreea Marin și Ștefan Bănică. Foto: arhiva.

Andreea Marin se consultă cu Ștefan Bănică când ia decizii legate de Violeta

La vârsta de 49 de ani, Andreea Marin nu numai că păstrează farmecul care a făcut-o celebră, dar și-a surprins fanii prin transformarea sa spectaculoasă. Slăbind vizibil și revenind la măsurile din perioada liceului, vedeta strălucește într-un pictorial din revista VIVA!

Deși divorțul lor a fost un subiect de interes public, Andreea Marin și Ștefan Bănică rămân uniți în privința educației fiicei lor, Violeta. Cei doi părinți se consultă și iau decizii importante împreună, asigurându-se că adolescența lor beneficiază de un cadru stabil și echilibrat.

 „Decidem împreună ceea ce ține de viitorul ei, cum e firesc, n-aș spune deloc despre Violeta că e răsfățată de niciunul dintre noi, o responsabilizăm, dar o și iubim nespus, și ea știe asta. Violeta îmi seamănă foarte mult: luptătoare, încăpățânată în a-și urma crezul, pentru ea nu există nu se poate. Mă văd în ea, așa cum eram odinioară…", a spus Andreea Marin.

Violeta, moștenitoarea talentelor părinților

Violeta, în vârstă de 16 ani, a impresionat recent la Gala Performanței și a Excelenței 2023, unde a fost premiată alături de Andreea Marin. Într-un moment special, tatăl său, Ștefan Bănică, a acompaniat-o la pian pe scena evenimentului. Andreea Marin dezvăluie că fiica ei a moștenit talentul muzical și că a încurajat-o să își urmeze pasiunea.

Chiar dacă fiica lor își dorește să studieze Dreptul, Andreea Marin și Ștefan Bănică susțin că vor sprijini orice altă alegere pe care Violeta o va face în viitor. Muzica, dansul și teatrul sunt pasiuni pe care Violeta le cultivă, iar părinții sunt deschiși să o susțină în orice direcție își va îndrepta talentul și pasiunea.

Andreea Marin subliniază că relația lor cu Violeta se bazează pe încredere reciprocă, iar deciziile importante privind viitorul ei sunt luate în comun acord. Cei doi părinți nu o consideră pe Violeta răsfățată, ci responsabilă și conștientă de propria dezvoltare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Hotel Ambasador Bucuresti FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
WhatsApp Image 2024 04 22 at 19 15 39 jpeg
Banner gina pistol png
image png
Cristian Boureanu jpeg
florinel de la visina jpg
andreea berecleanu colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net