Artistul român îndrăgit de multe femei, dar care a avut ochi pentru una singură. De ce nu s-a însurat niciodată

Ultima actualizare:

Este, fără doar și poate, unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți artiști din țara noastră, însă indiferent de cât de multe femei l-au admirat de-a lungul anilor, el a ales să nu se căsătorească niciodată. Este vorba despre Gabriel Dorobanțu, iar motivul pentru care artistul a rămas singur de-a lungul vieții poate surprinde mulți români.

De ce faimosul artist nu s-a căsătorit niciodată
De ce faimosul artist nu s-a căsătorit niciodată

Gabriel Dorobanțu este unul dintre cei mai mari artiști ai Epocii de Aur, iar numele său rămâne apreciat chiar și astăzi, de către noile generații. Însă, în ciuda popularității de care s-a bucurat și încă se bucură, Dorobanțu nu s-a căsătorit niciodată, iar motivul ar fi faptul că a iubit enorm o femeie, însă după ce aceasta l-a părăsit, artistul nu a mai reușit să iubească pe nimeni la fel de mult.

„Gabriel a iubit foarte mult o femeie, în tinerețe, și a fost foarte dezamăgit. L-a părăsit. Nu a reușit să mai iubească la aceeași intensitate și și-a propus să nu o mai facă vreodată”, a spus un prieten al artistului, potrivit cancan.ro. Dorobanțu a compus piesa „O singură iubire” pentru această femeie, iar cu ceva timp în urmă spunea că a ales să pună cariera sa pe primul loc.

„Pentru mine, cariera e mai importantă”

Cu mai bine de un deceniu în urmă, Gabriel Dorobanțu vorbea, în cadrul unui interviu, despre decizia sa de a se concentra asupra carierei sale. Faimosul cântăreț spunea la acea vreme că, deși i-ar fi plăcut să întemeie o familie la tinerețe, decizia a fost una rațională și asumată. El a povestit că a simțit că mai importantă a fost cariera sa, astfel că s-a concentrat asupra acesteia.

„Da, a fost o decizie rațională și asumată. Una pe care nu o regret. Mi-ar fi plăcut să-mi întemeiez o familie la tinerețe, în perioada aceea când te îndrăgostești nebunește și ti se pare că toată lumea e a ta. Nu s-a întâmplat însă așa și, liber fiind să-mi construiesc viață exact cum mi-am dorit, am decis că, pentru mine, cariera e mai importantă”, a povestit Gabriel Dorobanțu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net