Astrograma lui David Popovici. Dovada că i-a fost scris în stele să ajungă un mare campion

Astrograma natală a lui David Popovici! Campionului român i-a fost scris în stele să ajungă un mare sportiv!

Astrograma lui David Popovici
Astrograma lui David Popovici

David Popovici este unul dintre cei mai mari sportivi pe care țara noastră i-a dăruit vreodată. Un tânăr genial care a reușit performanțe incredibile în domeniul sportiv și care ne poartă numele cu mândrie peste tot în lume.

Fără doar și poate ne naștem cu anumite calități, care șlefuite în direcția potrivită, ne pot aduce pe culmile performanței. În zilele noastre însă, este o adevărată luptă între abilitățile noastre naturale, nevoi și dorințe, iar asta ne aduce în punctul în care, uneori să nu facem alegeri perfecte pentru noi atunci când vorbim despre carieră și țel. În cazul lui David Popovici cu siguranță nu s-a pus problema de așa ceva, pentru că din fericire talentul și abiltățile sale s-au îmbinat perfect cu aspirațiile, așa că iată-l cel mai bun înotător din lume. După cum știm, se spune că astrograma natală ne arată predispozițiile cu care ne naștem, ne arată anumite talente pe care le avem, dar și obstacole și avertizări de care este bine să ținem cont. În cazul lui David, stelele i-au scris că este născut pentru sport.

David Popovici s-a născut pentru sport
David Popovici s-a născut pentru sport

Astrograma lui David Popovici

David s-a născut pe data de 15 septembrie 2004 la București, la o zi după sărbătoarea creștină Înălțarea Sfintei Cruci. David Popovici s-a născut sub semnul fecioarei, o zodie recunoscută pentru hărnicia sa, pentru simțul responsabilității dezvoltat și pentru determinarea puternică.

Fiind o zodie de pământ, asta îi oferă lui David capacitatea de a fi „cu picioarele pe pământ”, iar asta am observat cu toți din felul său modest de a fi, care nu epatează și care se dedică total muncii sale. Este genul de om care vrea să facă lucrurile, exigent și minuțios. Conform astrogramei sale este o fire foarte practică, dar asta se poate confunda ușor cu un anume soi de răceală, deși nu este cazul. Are o personalitate echilibrată și simțul scopului extrem de bine dezvoltat, lucru pe care l-a avut încă de mic, tinde spre armonie în tot ce face. Este o fire relaxată și dezinvoltă, iar asta îl face atractiv pentru mulți oameni, mai ales că nu este conflictual, devenind astfel un om popular.

David Popovici, EPA jpg

Are o vitalitate crescută și constantă, iar fizicul puternic, lucru ce evident îl ajută deosebit de mult în sport, mai ales că ascunde rezerve de energie foarte mari. În mod natural este o fire competitivă, dar nu combativă, iar asta îl să fie extrem de ambițios și muncitor, dar nu va călca niciodată pe cadavre pentru ceea ce își dorește. Are un potențial imens de a face performanță prin muncă cinstită, iar în ajutor îi vine cu curajul înnăscut. În astrograma sa este menționat faptul că îi plac jocurile sportive, însă nu cele violente, fiind un om care se stăpânește foarte bine și care își controlează pornirile și dorințele mult mai bine decît majoritatea oamenilor. Este genul de om foarte corect și cu multă voință. 

Potrivit astrogramei sale, David Popovici este un om bun și generos, amabil cu principii morale foarte bine formate. Este un om de încredere și se pare că n-a născut cu un noroc aparte în viață. Are uneori o nevoie accentuată de a controla lucrurile, astfel încât lucrurile să fie făcute așa cum este mai bine. Este persuasiv, iar în dezbateri își susține ferm punctul de vedere. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
image
actualitate.net
image
actualitate.net