Betty Salam, cu inima îndurerată. Ce mesaj a transmis în ziua în care mama sa, Fănica, ar fi fost aniversată

Betty Salam, fiica celebrului manelist Florin Salam și a Fănicăi, femeia care s-a stins din viață în urmă cu 14 ani, a transmis un mesaj cutremurător în ziua în care mama sa ar fi fost aniversată. Imaginea care a frânt inimile fanilor. 

Betty Salam și părinții ei / foto: Arhiva Click!
Betty Salam și părinții ei / foto: Arhiva Click!

Moartea Fănicăi, prima soție a lui Florin Salam, a îndoliat inimile oamenilor. Cu toate că Betty și fratele ei erau micuți atunci când și-au pierdut mama, și-au găsit puterea de a merge mai departe. Ori de câte ori își amintește de ea sau este un moment care are legătură cu Fănica, Betty îl împărtășește cu fanii. 

Betty Salam, mesaj în memoria mamei sale 

Moartea Fănicăi a marcat întreaga familie a cântărețului Florin Salam, cei mai afectați fiind însă copiii. Cu toate că le-a fost greu, au resimțit și încă resimt lipsa mamei lor, au avut parte de toată iubirea și grija tatălui lor și a apropiaților. 

Pe pagina personală de Instagram, cântăreața a postat o imagine cu ea, fratele ei și cea care le-a dat viață. A mărturisit faptul că în această zi era aniversarea mamei lor, pe care nu o mai au alături de ei. 

„Astăzi ar fi fost ziua mamei mele. Te iubesc.”, a fost mesajul scris de concurent Asia Express 2024. 

Postarea lui Betty / foto: Captură InstaStory
Postarea lui Betty / foto: Captură InstaStory

„Eu o știu pe mama mea cu zâmbetul pe buze”

Cu lacrimi în ochi, Betty Salam a vorbit ori de câte ori a avut ocazia despre pierderea mamei sale. Deși nu a văzut-o în ziua în care a murit, tânăra a mărturisit că a măcinat-o un sentiment de vinovăție, însă a înțeles că la acel moment a fost o decizie potrivită pentru ea. 

„Am simțit înainte cu o săptămână să moară mama mea. M-am simțit vinovată. La un moment dat mă gândeam: Eu asta îmi doresc? Eram foarte mică. Aveam 7 ani. Vedeam tot momentul, tot ce s-a întâmplat.(...) Când eu știam că ea este în spital pentru a se face bine, eu mi-aș fi dorit tare mult atunci să fi mers la ea. Nu am fost. Eu nu am văzut-o pe mama mea nici când s-a întâmplat atunci cu ea, când a murit. Eu nu am văzut-o, și îi mulțumesc celui care a luat decizia asta. A făcut bine că nu am văzut-o pe mama mea în momentul ăla. Nu voiam să rămân cu o amintire urâtă. Eu o știu pe mama mea cu zâmbetul pe buze, o știu pe mama mea cu o stare de bine, cum era ea, și am rămas cu imaginea asta.”, a povestit Betty Salam.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
image
actualitate.net
image
actualitate.net