Designerii Cătălin Botezatu și Mihai Albu au băgat mari reduceri de prețuri la lenjeria intimă și la încălțăminte: „Se vând bine!” Cât costă boxerii și bikinii marca CB?

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Creatorul de modă Cătălin Botezatu și designerul de încălțăminte Mihai Albu au anunțat mari reduceri de prețuri la produsele lor, acum fiind cu mult mai accesibile publicului larg. Mihai Albu ne-a vorbit, exclusiv pentru Click!, despre această promoție, dar și despre starea sa de sănătate, după operația de cancer la prostată.

Cât costă o pereche de sandale, la preț redus, marca Mihai Albu?

Mihai Albu vinde, în această perioadă, încălțăminte la preț redus, de la 7-800 de lei, la 499-599 de lei, modelele fiind prezentate pe contul său de Facebook. De pildă, o pereche de papuci, din piele argintie oglindă, cu lanț decorativ argintiu, cu toc Nikelat de 1 cm, costă 449 lei. Iar o pereche de saboți din piele roșie cu lanț decorativ argintiu, cu toc transparent de 8 cm, costă 599 lei. Balerinii din piele cu textură pisică de mare (negru/gri), cu toc de 1 cm, sunt la prețul de 549 lei.

„Am reduceri, se vând bine, este vorba despre seriile zero, ce mai aveam prin atelier, produse din vitrină sau care au fost la probă. Nu am luat comenzi pe aceste modele, unele sunt unicat, încercări de modele”, spune Mihai Albu, exclusiv pentru Click!

„Nu am făcut încălțămintea sportivilor și pentru Olimpiada din Franța”

Mihai Albu susține că, de data aceasta, pentru Olimpiada din Franța, nu a mai fost solicitat să realizeze încălțămintea sportivelor românce.

„Am lucrat încălțămintea sportivelor românce numai la Olimpiada de la Atena și de la Beijing, dar, acum, pentru cea din Franța, nu am mai fost solicitat. Poate că le-au lucrat în altă parte, depinde ce buget au avut.

Gimnastele știu că au un picior mic, mărimile 33-35, însă pentru canotoare și handbaliste am lucrat pantofi mărimi mari, peste 40, chiar și 46 a avut cineva”, a mai menționat Mihai Albu, exclusiv pentru Click!

Cum se simte după operația de cancer la prostată?

Designerul susține că se simte bine, la două luni după operația de cancer la prostată.

„Sunt mai bine, sunt la atelier, îmi văd de treabă. Analiza a ieșit bine, trebuie să o refac în toamnă”, a mai adăugat Mihai Albu.

Acesta ne-a mai spus și ce modele de încălțăminte se poartă, în vara lui 2024, la plimbare:

„Pe stradă se poartă vara asta încălțămintea colorată, de tip papuc și sabot, cu toc mic, mediu sau foarte înalt, depinde de preferință”.  

Cu cât vinde Cătălin Botezatu o pereche de boxeri?

Dar și designerul Cătălin Botezatu are mari reduceri de prețuri, în această perioadă, pe site-ul magazinului său online. O pereche de boxeri din bumbac premium se vinde acum cu 49 de lei, de la 119 lei, deci beneficiați de o reducere de 70 de lei. Iar la cinci perechi de boxeri, mai primiți încă una gratis, deci în total, șase perechi, sunt la prețul de 229 de lei. Iar o pereche de bikini de damă este la vânzare la 33 de lei, având o reducere de 54 de lei, din prețul inițial. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net