Când se întoarce Roxana Vancea la serviciu. Ce spune soțul brunetei despre decizia ei: „Măcar până la doi ani..”

Roxana Vancea (32 de ani) a cunoscut într-un final fericirea și liniștea sufletească la brațul soțului său, Dragoș Paiu! Antrenorul de fitness o înțelege de minune din toate punctele de vedere și o susține necondiționat atunci când vine vorba de faptul că trebuie să meargă la serviciu în curând și nu o să mai poată să stea prea mult pe acasă. Contactată de Click!, fosta „vecină” de la Antena 1 ne-a dezvăluit că este mai bine ca niciodată atunci când vine vorba de partea amoroasă.

De când a devenit mămică și s-a căsătorit în 2019 cu Dragoș Paiu, Roxana Vancea a ales să se retragă din lumina reflectoarelor din ce în ce mai mult pentru a se bucura de liniștea și iubirea după care tânjea de ani de zile. Acum are doi copilași, pe Milan, băiețelul pe care soțul său îl are dintr-un mariaj anterior, dar și pe micuțul Zian (1 an) care este fructul iubirii lor. Acum, fosta asistentă de televiziune de la „Neața cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1, se simte o femeie norocoasă, având în vedere că jumătatea inimii sale o susține în orice situație s-ar afla.

„În luna noiembrie când face Zian doi anișori, o să revin la serviciu. Până atunci nu, aleg să mă bucur de această perioadă. Dragoș (n.r- soțul Roxanei) abia așteaptă să merg la muncă. Mă susține, clar! În ultima perioadă, am mai mers la sală, dar pentru mine și asta când nu a avut sora mea delegații și l-am putut lasă pe Zian cu ea. Psihic eu am fost ok și pe sarcina și după, nu am avut nicio problemă.

Citește și - Ce soacră frumoasă are Roxana Vancea! Ce dezvăluiri a făcut despre nora ei

Am avut ajutorul mamei până la un an, plus cel din partea surorii mele care vine zilnic pe la noi. Dragoș tot așa…cum termină sala vine acasă și este alături de noi. Facem multe activități împreună cu cei mici, ne distrăm, ne jucăm și ne este bine. Zian a mai crescut și e fascinat și el de tot ce e nou”, a declarat Roxana Vancea pentru Click!

Vancea, răsfățată de soț

Fosta asistentă de televiziune ne-a mai mărturisit că se simte o norocoasă de faptul că este ocrotită permanent de cei trei băieți ai săi: soțul, Milan și Zian.

„Piticii se iubesc tare mult și se distrează împreună. Mergem la munte mereu cu ei, ori acasă la ai mei, ori aici în Poiana Brașov. Mâine plecăm la munte iar. Sunt ok. Chiar dacă stau non-stop cu piticul, îmi place maxim și nu vreau să ratez nimic din ce el face pentru prima dată.

Îl iau cu mine peste tot și cam tot programul meu se învârte în jurul lor acum. Măcar până la doi ani cât sunt în creștere copil să pot să fiu prezentă non-stop. Iar după doi ani grădiniță și zian sau îl iau și pe el cu mine la sala cum l am luat și pe Milan”, a conchis pentru Click! Roxana Vancea.

Click! spune

Roxana Vancea a intrat în atenția publicului după ce a ajuns să facă parte din echipa “Neața cu Răzvan și Dani” de la Antena 1. Bomba sexy, pe atunci, înlocuind-o pe Daniela Crudu.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
Imagine WhatsApp 2023 03 24 la 21 32 30 jpg
https   tacataca prosport ro wp content uploads 2022 12 theo bun jpg
Tom Cruise jpeg
andreea marin in vacanta cu iubitul si cu fiica 3 1024x1024 jpeg
Zoli Toth FOTO Facebook
Gisele Bundchen Getty jpg