La ce a renunțat Roxana Vancea de dragul fiului ei, Zian! „Nu am când!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Are 32 de ani și este cea mai fericită de când e mamă! Roxana Vancea se simte bine în universul ei. Vedeta are doi copii, pe Zian, care a împlinit 1 ani, și pe Milan (4 ani), băiețelul soțului ei, Dragoș Paiu, din prima căsătorie, pe care îl iubește ca și când ar fi al ei.

Se știe faptul că vedeta este o împătimită a sportului și imediat după ce a născut și-a intrat în formă însă chiar Roxana a recunoscut pentru Click! faptul că nu prea a mai avut timp să meargă la sală și că își dorește să se mai îngrașe puțin, așa că din când în când mai păcătuiește cu câte ceva la care poftește din punct de vedere alimentar.

„M-am antrenat de 5 ori de când am născut. Nu am când. Bebe e foarte lipit de mine. De păcătuit, pot spune că  zilnic îmi fac câte o poftă. Sunt foarte slabă. Am 44 de kilograme și încerc să mă îngraș”, ne-a povestit Roxana Vancea.

 Vedeta are mesele asigurate și nu trebuie să își facă griji atunci când nu are timp să gătească.

„Colaborez cu o echipă care pregătește meniuri pentru sportivi și pentru cei care vor să slăbească sau să pună masă musculară. Îmi fac mesele pentru toată ziua.

Dimineața mănânc ovăz/clătite proteice, la prânz - pui la grătar cu legume iar la cină, pește cu legume. Între mese mai mănânc fruncte”, ne-a mai dezvăluit Roxana Vancea..

Roxana Vancea este o mămică extrem de implicată și grijulie și se bucură pentru că cei doi copii ai familiei se înțeleg foarte bine unul cu celălalt, iar acesta este cel mai important lucru pentru ea și soțul ei.

Roxana Vancea și Dragoș Paiu s-au cunoscut acum câțiva ani la o sală de sport și de atunci trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Sunt căsătoriți din decembrie 2019 și formează o familie din toate punctele de vedere.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
cub monica anghel png
cub randi png
cub andreea antonescu animat gif
cub carmen tănase png
lino golden instagram jpg
banner ana morodan png