Cât de superbă este Magda Pălimariu gravidă!

Magda Pălimariu, fosta prezentatoare a rubricii meteo de la PRO TV, se află în ultimul trimestru al sarcinii și radiază de fericire. Magda, cunoscută pentru discreția de care dă dovadă în chestiunile care privesc viața sa personală, a făcut o excepție și a distribuit pe contul de Instagram câteva fotografii superbe în care burtica de gravidă este evidentă. 

Magda Pălimariu va naște peste câteva zile
Magda Pălimariu va naște peste câteva zile

Magda Palimariu trăiește departe de România, în Norvegia, alături de soțul său, Ionuț Eriksen, un bărbat cu origini norvegiene, care ocupă o funcție importantă în stat, aceea de președinte al Camerei de Comerț din Norvegia. Pregătirile pentru nașterea primului copil sunt în toi, iar Magda este cât se poate pregătită pentru rolul de mamă. 

Citește și: Ce graviduță sexy este Magda Pălimariu! 

Fosta prezentatoare a rubricii meteo de la PRO TV a distribuit mai multe fotografii realizate într-un cadru de vis, în Oslo, capitala Norvegiei, pe un ponton cu ieșire la Marea Nordului. Deși este însărcinată în ultimul trimestru, Magda și-a menținut silueta de invidiat și nu a acumulat multe kilograme.

Chiar dacă aruncăm o simplă privire asupra fotografiilor, este clar faptul că sarcina îi priește Magdei și îi aduce multă fericire. De altfel, copilul a fost unul dorit și planificat, după cum a dezvăluit prezentatoarea. 

Vezi și: Magda Pălimariu, despre noua ei viață din Norvegia 

Magda Pălimariu are un soț foarte atent 

Nu cu mult timp în urmă, Magda Palimariu povestea că este o femeie foarte norocoasă întrucât soțul ei, Ionuț, este un bărbat atent și care se asigură că nu îi lipsește nimic, tratând-o cu delicatețe în această perioadă atât de specială pentru cuplul lor. 

  „Sunt o norocoasă din punctul ăsta de vedere. Îmi înțelege stările și este mereu alături de mine. Are grijă să fiu bine, vrea mereu să se asigure că totul e OK și e foarte fericit că această ocazie ne-a adus împreună aici, în Norvegia, și poate fi alături de noi non-stop”, povestea Magda Pălimariu. 

Ar putea să te intereseze și: Magda Pălimariu, însărcinată în șapte luni! Ce sex are bebelușul 

Prezentatoarea este fascinată de Norvegia, țara adoptivă 

Vedeta se simte foarte bine în țara adoptivă, iar peisajele de aici sunt unele care pur și simplu au cucerit-o. Nu locuiește în capitala țării, ci la 15 minute de mers cu mașina distanță de Oslo, însă întotdeauna găsește activități prin care să-și ocupe timpul liber, așa cum ne-a povestit și într-un interviu pe care îl puteți citi în întregime aici. 

„Îmi place mult în Oslo şi în împrejurimi. Pot să stau la malul mării, iar la 10-15 minute pot merge să schiez, în Holmenkollen. Norvegia este o ţară deosebită, cu multe atracţii turistice şi locuri care merită vizitate, cum ar fi fiordurile. Iarna este o minunăţie să poţi sta în igluuri şi să vezi Aurora Boreală", mărturisea prezentatoarea. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!           

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton jpg
image
image
image
image
image
image
cub corina chiriac png
image png
adela popescu colaj instagram jpg
stefan iordache jpg
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
image
actualitate.net
image
actualitate.net