Ce graviduță sexy e Magda Pălimariu! Vedeta se bucură de fiecare minut în Norvegia

Ultima actualizare:

Magda Pălimariu nu se dă mai în spate și profită de toate ocaziile în care poate să arate că, chiar și gravidă, are un corp de invidiat.

Plecată în vacanță, vedeta de televiziune a decis că e momentul oportun pentru o sesiune foto, în care aceasta poate să se bucure, alături de burtica de gravidă, de tot ce are mai bun de oferit aerul curat din Norvegia.

Vezi și de ce a ales Magda să nască în Norvegia: Magda Pălimariu a ales să nu nască în România. Ce planuri și-a făcut

Magda Pălimariu, urmărită de sute de mii de persoane pe Instagram

Fotografia pe care a urcat-o pe contul ei de Instagram a reușit să strângă aprecierile a 1,787 de persoane ce o urmăresc în spațiul virtual. Pe lângă aprecieri, vedeta s-a bucurat de foarte multe comentarii de laudă din partea persoanelor ce au decis să-i transmită toate gândurile pozitive. 

De altfel, Magda Pălimariu are un cont de Instagram unde a reușit să strângă peste 141,000 de persoane ce sunt la curent cu toate evenimentele importante din viața vedetei. 

Urmărește și: Magda Pălimariu, despre noua ei viață, în Norvegia: «Nu renunţ la jobul de la PRO TV»

De asemenea, fotografia vedetei a fost însoțită și de un mesaj privind bucuriile prin care trece în această perioadă a sarcinii și, de asemenea, toate modificările pe care corpul ei le resimte. 

„Odată cu apariția sarcinii, pe lânga bucurie și fericire, am cunoscut o serie de modificări la nivel metabolic dar și psihic. Este incredibil cum se poate modifica totul in doar câteva luni. Am luat in greutate destul de mult, însă totul a fost treptat, așa ca m-am obisnuit cu fiecare zi care a trecut.”, a fost mesajul lăsat de Magda Pălimariu la postarea ei de pe Instagram.

Magda Pălimariu va avea un băiețel, iar sarcina ei a fost, pentru mult timp, ascunsă de ochii curioșilor. Totuși, aceasta are un plan pentru momentul în care va ajunge să nască. 

Chiar dacă multe femei aleg să nască în România din lipsă de fonduri sau din cauza încrederii pe care o au în medici, Magda Pălimariu are alte planuri. Vedeta de la ProTV a ales să nască tocmai în Norvegia. 

Băiețelul va ajunge pe lume la începutul lunii viitoare, în august, așa cum a menționat vedeta în cadrul unei intervenții televizate anterioare. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
pepe jpg
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net