Cătălin Dobrescu, adevărul despre divorțul de Oana Radu. „Cu părere de rău spun treaba asta”

După doar trei ani de căsnicie, Oana Radu a anunțat despărțirea de soțul ei, Cătălin Dobrescu. Artista a confirmat într-un final, pe pagina ei socializare, zvonurile privind divorțul, apărute în ultima vreme tot mai des în presă. De atunci vedeta a tot fost întrebată ce s-a întâmplat între ea și fostul soț, însă a preferat să nu dea foarte multe detalii. Acum Cătălin a dezvăluit detalii importante despre divorț! Are o altă iubită?

Cătălin Dobrescu, adevărul despre divorțul de Oana Radu
Cătălin Dobrescu, adevărul despre divorțul de Oana Radu

Cătălin Dobrescu, adevărul despre divorțul de Oana Radu

Oana Radu (30 de ani) s-a căsătorit civil cu Cătălin Dobrescu în anul 2020. Cei doi nu au apucat, însă, să facă și cununia religioasă. Oana părea că și-a găsit liniștea în 2019, atunci când l-a întâlnit pe Cătălin Dobrescu, cel care a ajutat-o să treacă peste drama vieții ei. Mihai Alin, fostul iubit al solistei, a fost incendiat în scara unui bloc din Craiova, de către un vecin. Agresorul a aruncat asupra acestuia, dar și asupra mamei lui, cu cocktailuri Molotov. A fost îndelung criticată că a trecut peste această dramă, dar vedeta a mărturisit că a fost dreptul ei să își revină, iar Cătălin a ajutat-o.

Din păcate, recent cei doi au decis să o ia pe drumuri diferite, iar recent Cătălin a oferit detalii despre divorț.

„Din păcate, am pus capăt acestei căsnicii. Cu părere de rău spun treaba asta. Nu suntem într-o situație foarte bună, dar din cauză că avem opinii diferite, gândim diferit, cred că e cea mai bună alegere pentru noi, amândoi. Avem gândiri diferite și atunci ajungem să nu ne mai simțim bine. Noi ne-am iubit foarte mult, am stat împreună foarte mult. Nu am ce să îi reproșez Oanei”, a declarat anul trecut Cătălin Dobrescu, la Xtra Night Show.

Are o altă iubită?

Cătălin Dobrescu a mai dezvăluit că momentan nu vrea să înceapă o nouă relație și că vrea să se ocupe mai mult de el până își revine complet.

„Dacă am divorțat, spun doar atât. Am divorțat că am considerat noi că nu ne înțelegem, iar dacă a fost vina mea sau dacă a fost vina ei niciodată nu am să spun la televizor, pentru că eu mă consider un bărbat în toate mințile și nu am să o defăimez pe fosta mea soție vreodată sau ea pe mine. Dacă are nevoie de ajutorul meu, o să o ajut în continuare. Ea are viața ei, eu am viața mea. La noi relații nu sunt dispus, pentru că mental nu sunt 100% bine și consider că aș sări din lac în puț. Momentan nu am timp deloc. Locuiesc singur aici la Craiova.” – a dezvăluit el, pentru sursa citată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net