Oana Radu, super party la aniversarea celor 30 de ani! Ce meniu tradițional le pregătește artista invitaților săi

Oana Radu schimbă prefixul pe 7 decembrie atunci când împlinește 30 de ani și își dorește să sărbătorească ca la carte!

Deși nu trece prin cea mai bună și frumoasă perioadă din viața ei, după despărțirea de soțul ei, Oana Radu e pusă pe distracție pentru că și-a propus să fie în centrul atenției de ziua ei. Cântăreața a „fugit” ieri până la Viena, în Austria, alături de cea mai bună prietenă, pentru ca ziua ei să o prindă chiar acolo, urmând ca vineri seară să fie aptă de petrecere și de voie bună.

„Se încheie un an agitat din viața mea”

Pentru împlinirea celor 30 de ani, artista va sărbători momentul special din viața sa printr-o super petrecere organizată la una dintre cele mai cunoscute săli de evenimente din Pipera- Voluntari, alături de cei mai buni prieteni.

Remarcată în urma participării la show-ul Vocea României, acum mai bine de 12 ani, Oana  Radu a reușit să câștige inimile tuturor cu piese care au devenit hituri peste noapte.

“Când am o zi grea” a fost declarată piesa anului în 2022, iar anul 2023 a adus și el o mulțime de piese noi și colaborări interesante.

Se încheie un an agitat din viața mea și îmi doresc mai mult ca oricând să îi am lângă mine pe cei mai apropiați prieteni și colaboratori la o super petrecere. Am pregătit lucrurile în detaliu, de la locația spectaculoasă, un meniu deosebit, am și câțiva prieteni vegetarieni, cu ajutorul celor de la Jubile am pus la cale un adevărat festin. Mai mult, pentru că locația are și grădină, vor fi câteva sesiuni de live cooking în aer liber cu scoici gătite la plită, un bufet tradițional, și, pentru că ne propunem să ne distrăm până dimineață, un bar de shoturi fabulos” ne-a declarat Oana Radu.

Meniul ales de artistă pentru petrecerea de ziua ei este unul cu adevărat deosebit. De la macarons cu brânză de capră și trufe, wrap cu somon și icre de Manciuria, până la tomahawk de porc servit cu porumb dulce și piure de dovleac cu sos chimichurri, nimic nu lipsește de pe mesele invitaților.

Și pentru decor Oana a ales una dintre variantele propuse de către organizatorii evenimentului astfel încât totul va fi perfect pentru o noapte de distracție.

Petrecerea va fi cu siguranță una memorabilă, mai ales că vor urca pe scenă și Jador și Alex Botea care vor încinge atmosfera la propriu.

E proaspăt despărțită de soț

Oana Radu a anunțat că s-a despărțit de soțul ei la trei ani de la cununia civilă. După ce a recunoscut acest lucru într-un story postat pe pagina sa de Instagram, artista a povestit, invitată fiind la  podcastul "Vorba lu Jorge", că este în cea mai grea perioadă a vieții ei după despărțirea de soțul său, antrenorul de fitness Cătălin Dobrescu. 

"Sunt în cea mai grea perioadă a vieții mele! Cea mai grea de până acum! Eu și soțul meu ne-am separat!", i-a mărturisit Oana Radu lui Jorge atunci când acesta a întrebat-o ce s-a întâmplat pe plan emoțional. Pe lângă faptul că a recunoscut că ea și soțul ei nu mai formează un cuplu, Oana Radu i-a mai spus lui Jorge că s-a și îngrășat puțin din cauza perioadei stresante prin care trece acum.

"M-am îngrășat câteva kilograme, puțin mai multe.. pentru că emoțional nu sunt cel mai bine din viața mea și avem refulare în mâncare. Grăsuțele mele știu despre ce este vorba", a mai mărturisit artista.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
banner Săndel Bălan
Pepe și Yasmine se potrivesc de minune iar artistul este mereu cu zâmbetul pe buze în preajma tinerei soții
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
Banner Kamara
Megan  Barton Hanson profimedia jpg
banner Radu Leca
Banner fiica Maxer
image
actualitate.net
image
actualitate.net