Cătălin Moroșanu, detalii neștiute din mariajul cu Georgiana: „Am avut, ca în orice relație, și momente mai dificile”

De mai bine de 20 de ani, Cătălin Moroșanu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu frumoasa sa soție, Gerogiana. Sunt căsătoriți de 12 ani și par mai fericiți ca niciodată. Partenera sa de viață i-a fost alături și l-a susținut în cele mai grele momente, deși sportivul a mărturisit că mariajul lor a fost pus la încercare de multe ori. Cum au depășit cei doi situațiile grele din căsnicie.

Cătălin Moroșanu, detalii neștiute despre căsnicia cu Georgiana / foto: colaj Facebook
Cătălin Moroșanu, detalii neștiute despre căsnicia cu Georgiana / foto: colaj Facebook

Cătălin Moroșanu și soția lui, Georgiana, sunt căsătoriți de aproape 12 ani, dar au o relație de mai bine de 20 de ani. În cadrul unui interviu recent, concurentul de la „Survivor All Stars” a fost mai sincer ca niciodată și a dezvăluit că, ca și în cazul altor cupluri, și ei au întâmplinat momente mai grele.

„Am avut, ca în orice relație, și momente mai dificile. Dar am rămas împreună și am depășit orice clipă mai grea. D-asta am și rămas împreună. Mereu trebuie să ne amintim cine am fost, cum am crescut împreună și cum vom fi pe mai departe”, a declarat Cătălin Moroșanu, pentru VIVA.

„Am reușit să ne acceptăm unul pe altul”

Cei doi formează o familie minunată, dar mulți s-au întrebat care este secretul mariajului lor. Ei bine, se pare că luptărotul de K1 și soția lui fac totul împreună și contează extrem de mult că, mai întâi de toate, sunt prieteni.

Sincer să spun, datorită faptului că ne-am cunoscut de la o vârstă fragedă am reușit să ne acceptăm unul pe altul și să ne educăm. A fost un avantaj că ne-am știut de mici, iar în orice relație e nevoie de compromisuri. Suntem caractere diferite, iar asta e foarte bine. Copiii, care au venit la momentul oportun, au cimentat relația.

Faptul că suntem prieteni contează foarte mult, noi suntem parteneri de viață. Nu există o gândire clasică, ci totul facem împreună”, a mai spus concurentul de la „Survivor All Stars”.

Atunci când a cunoscut-o pe Georgiana, sportivul nu era celebru şi nici nu avea o condiţie materială foarte bună. Acum, se poate declara un bărbat împlinit din toate punctele de vedere, are o carieră de succes, o soție iubitoare și doi copii minunați.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net