Cătălin Zmărăndescu, dezvăluiri din familie. Ce părere are soția lui despre SURVIVOR

#Survivor România
Ultima actualizare:

Este cel mai vârstnic concurent din echipa Faimoșilor. Cătălin Zmărăndescu are 48 de ani, însă se pregătește intens pentru Survivor România, având deja experiența traiului dur, după ce a mai concurat la "Ferma", de la Pro TV. Fosta garda de corp a lui Gigi Becali va lăsa acasă doi copii mici și o soție care va trebui să-i țină locul și în familie, dar și la Academia de Sport pe care o deține în Târgoviște.

Cătălin Zmărăndescu și frumoasa lui familie. Foto: arhivă personală
Cătălin Zmărăndescu și frumoasa lui familie. Foto: arhivă personală
  • Click!:  Bună, Cătălin! Te pregătești de ceva greu, dar tu ai spiritul competiției, te-am vazut în câteva emisiuni și ai demonstrat că ești un luptător. Spune-ne cum te pregătești pentru Survivor?

Cătălin Zmărăndescu: O să încep cu o glumă, fac toate lucrurile pe care nu o să le mai fac acolo: beau, mănânc și dorm cât pot de mult. Serios vorbind, fac zilnic câte două antrenamente (unul dimineața și unul seara). 

  • Click! Cum ai petrecut sărbătorile? Au fost mai diferite față de alți ani, având în vedere că urmează o pauză destul de lungă până îți vei revedea familia? 

Nu există niciun fel de diferență. Dintotdeauna petrecem în familie Crăciunul și Revelionul. Așa că asta nu s-a schimbat nici de această dată. De obicei, vacanțele sunt după sărbători. 

  • Știu că ai un mare sprijin în soția ta. Ea va avea grijă de cei doi copilași ai voștri. Totuși, tu erai capul familiei. Cum se va descurca cu toate?

Luiza mi-a demonstrat și cât am fost plecat în Ferma că se descurcă fără mine. E o femeie puternică, știe ce vrea și ce poate. Așa că sunt absolut convins că totul va merge înainte foarte bine. 

  • Ai emotii ? Au mai rămas câteva zile până când vei pleca în această competiție. (n.r. pe 16 ianuarie începe la PRO TV).

Sunt emoțiile legate de despărirea de familie. În rest, prefer să mă gândesc la Survivor ca la o altă competiție, așa cum am tot întâmpinat de-a lungul vieții. Am necunoscutul în față, nu știu ce provocări vor exista pe trasee, dar privesc înainte despre competiție și ceea ce va urma. 

  • Familia ta cum a primit aceasta veste a plecării tale? Te-au susținut? Soția nu a încercat să te convingă să renunți? Cum a reacționat?

Eu am fost cel care nu era convins că vrea să plece la Survivor, dar soția a insistat că am nevoie de o vacanță... Așa că plec la Survivor ! 

  • Cu ce gând pleci și mai spune-mi, te rog, cine se va ocupa de Academia pe care o ai în Târgoviște?

Plec cu gândul să câștig, cred că toți avem mintea acolo! În ceea ce privește Academia, se va ocupa Luiza, alături de instructorii pe care îi avem în echipă.

Cine sunt ei 12 Faimoși de la SURVIVOR

Cei 12 Faimoși care vor concura, anul acesta, în competiția Survivor România 2022 sunt: CRBL, Andreea Tonciu, Tj Miles, Otilia Billionera, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niță, Laura Giurcanu, Radu Itu, Elena Chiriac. Show-ul, filmat în republica Dominicană, va începe la PRO TV din 16 ianuarie. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net