Câți ani îi despart pe Maria și Victor Pițurcă. Fanii nu s-au așteptat la o asemenea diferență de vârstă

Maria și Victor Pițurcă formează un cuplu de mai bine de 30 de ani și împreună au înfruntat multe probleme. Dacă fostul antrenor al „tricolorilor” este o persoană arhicunoscută, despre soția sa nu putem spune același lucru, întrucât femeia a decis să fie mereu o apariție discretă și rafinată. 

image

Maria a dat dovadă de multă putere atunci când i-a acceptat infidelitățile soțului ei. Aceasta nu a vorbit niciodată despre relația extraconjugală pe care Victor Pițurcă a avut-o cu Vica Blochina în trecut, și cu care are și un copil, Edan. 

Câți ani îi despart pe Maria și Victor Pițurcă 

Cu toate că mulți au crezut că între Maria și Victor Pițurcă diferența de vârstă este una enormă, adevărul este altul. Pe cei doi îi despart doar câțiva ani: ea are 62, iar el 68 de ani. Cu toate acestea, nu putem nega faptul că soția fostului antrenor al „tricolorilor” arată într-o formă de zile mari și trădează cu ușurință vârsta din buletin. 

Maria Pițurcă alături de cei doi copii ai săi / foto: Social media
Maria Pițurcă alături de cei doi copii ai săi / foto: Social media

Vica Blochina: „Edan are o relație frumoasă cu toată familia”

În urmă cu ani de zile, Vica Blochina era dărâmată după plecarea fiului său. După vârsta de 14 ani, Edan a decis că dorește să locuiască alături de tatăl lui, decizie care a rănit-o pe Vica. 

„Ca orice mamă care își iubește copilul. Îl iubesc foarte mult pe Edan. În momentul de față, după 14 ani, este mai mult cu tatăl lui. Asta a fost încă o chestie de depresie pe care am avut-o eu la un moment dat.

Plângeam foarte mult și nu înțelegeam de ce nu vrea să vină și de ce nu vrea să mă asculte. Nu înțelegeam ce se întâmplă. Edan are o relație frumoasă cu toată familia. Dacă el nu vrea să plece… (…) Cred că ține cu Steaua. Ce zice tata, asta e la el. Nu știu dacă pot să zic că am o liniște din punctul ăsta de vedere.

Când pleacă copilul, te gândești ce am făcut greșit, poate am eșuat ca mamă, poate nu eram bună, poate eram prea dură. Să nu uit un lucru… Când tatăl nu recunoștea copilul, eu mi-am dorit și plângeam în fiecare zi, îmi doream ca el să își petreacă timpul împreună”, a declarat Vica, în cadrul unui podcast. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Săndel Bălan
Pepe și Yasmine se potrivesc de minune iar artistul este mereu cu zâmbetul pe buze în preajma tinerei soții
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
Banner Kamara
Megan  Barton Hanson profimedia jpg
banner Radu Leca
Banner fiica Maxer
image
actualitate.net
image
actualitate.net