Câți bani trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să mănânci o porție de paste la restaurantul lui Florin Ristei. Suma e surprinzătoare
În urmă cu mai bine de 3 ani, Florin Ristei a intrat în lumea antreprenoriatului și, împreună cu alți 2 prieteni, artistul a pus bazele unui proiect: un restaurant în Centrul Vechi al Capitalei. Recent, unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri de pe YouTube a vizitat restaurantul cântărețului. Matei Teodoru și-a propus să testeze cât te costă să mănânci în localurile vedetelor și a ajuns și în cel deținut de Florin Ristei.
„Sunt acționar de restaurant. Am a treia parte. E mișto! Eu am vrut de mult… Am doi prieteni. Mi-au propus să facem asta. Nu se cântă acolo. E la ultimul etaj al magazinului București. E chiar la bulevard. Se vede și Casa Poporului, Intercontinental. L-am deschis fix în pandemie, în martie 2021. Noi ne apucasem de el înainte de pandemie și ne-a prins cu el terminat. Am încercat ceva mai sofisticat, altfel.
Nu a mers o perioadă, am schimbat și am ajuns la un numitor comun cu mâncarea și oamenii. De când s-a dat drumul la pandemie… este măcel! Am băgat acum că la 3 să plece toată lumea. La 3 se aprinde lumina, se oprește muzica. Poți să mai stai să îți termini băutura cu muzică mai încet”, spunea Florin Ristei, în podcast-ul lui Radu Țibulcă.
Matei Teodoru, unul dintre cei mai renumiți vloggeri de pe You Tube, care a vizitat mai multe dintre restaurantele deținute de vedete, a ajuns și în localul deținut de artist, unde a comandat o porție de paste cu trufe, desert, dar și două băuturi. La final, a dezvăluit suma pe care a scos-o din buzunar pentru a plăti nota.
Cât te costă să mănânci în restaurantul lui Florin Ristei
„Restaurantul Naive este al lui Florin Ristei, jurat, cântăreț, prezentator tv. Și el a ales drumul antreprenoriatului precum l-a ales și Dani Oțil și s-a dus aici în Centrul Vechi, la ultimul etaj al acestei clădiri. Așa că vă invităm cu noi înăuntru. Locația este superbă. N-am ce să zic. Mi-a plăcut foarte mult și nici nu are ce să-ți placă. Este la etajul 6 în Centrul Vechi și sunt puține clădiri înalte în Centrul Vechi, tocmai de asta cred că este o locație selectă. Meniul este destul de variat și destul de interesant din punct de vedere al poveștii. Fiecare preparat are o poveste.
Am luat un singur fel principal de mâncare și un desert. O porție de paste cu trufe, preparat care ar trebui să fie foarte bun. Are în rețetă ciuperci, sos de hribi, parmezan și trufe. Miroase extraordinar de bine. Am testat aceste paste în foarte multe locații din București, ceea ce înseamnă că ar trebui să venim cu o părere avizată”, a spus vloggerul, într-un videoclip publicat pe YouTube.
Vloggerul, impresionat de gustul pastelor servite în restaurantul lui Florin Ristei, a dat cea mai mare notă pe care acesta le-a dat vreunui preparat: 9.62. De asemenea, a dezvăluit și cât a plătit pentru ce a consumat. Pentru porția de paste, a scos din buzunat 76 de lei, iar toată comanda l-a costat pe Matei Teodoru 150 de lei.
„Da, bro, se înscrie bine. Nu sunt paste din comerț, par să fie făcute în casă. Bucăți de parmezan cât cuprinde. Nu e nevoie să iau din ele mai mult. Nota este de 9.62 – pentru gust. Este cea mai mare notă pe care am dat-o până acum. Îmi place că sunt bucăți cu totul de hribi, trufe și parmezan. Top! Pastele sunt absolut geniale. Servirea este foarte bună, iar abordarea ospătarilor este ca la carte”, a mai spus Matei Teodoru în filmuleț.