Ce a pățit Anca Dinicu în liceu când a aflat mama sa că fumează: „Am fugit...”

Anca Dinicu este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România datorită talentului și umorului său de neînlocuit! După cum o știm, Anca reușește să găsească ceva amuzant în fiecare situație. Recent, artista a povestit pe rețelele de socializare cum a fost momentul în care mama sa a descoperit că fuma pe când era doar o adolescetă! 

Ce a pățit Anca Dinicu în liceu când a aflat mama sa că fumează
Ce a pățit Anca Dinicu în liceu când a aflat mama sa că fumează

Ce a pățit Anca Dinicu în liceu când a aflat mama sa că fumează

Artista a trecut în această dimineață cu mașina pe lângă un liceu din Capitală, în fața căruia se aflau mai multe grupuri de adolescenți care au ieșit la fumat. Actrița i-a filmat de la depărtare și a râs pe seama situației povestind că tot în liceu a căzut și ea pradă acestui viciu. Anca a mărturisit că după ce a aflat mama sa că fumează, de teama ei a fugit 3 zile la o mătușă, fiindu-i frică de pedeapsă.

Chiar dacă i-a fost foarte frică de reacția mamei, Anca a declarat în nenumărate rânduri că are o relație extrem de bună cu ea. Acum ceva vreme, în podcastul lui Mihai Morar, artista a declarat că mama sa este o eroină, după ce, ani zile a avut grijă atât de ea și sora ei, cât și de tatăl lor care era bolnav de cancer. Artista a mărturisit cu lacrimi în ochi că la un moment dat toți 3 s-au îmbolnăvit și au ajuns la 3 spitale diferite, iar mama a fost nevoită să le ducă tuturor de mâncare. Totodată, Anca își apreciază mama enorm pentru spiritul său de sacrificiu și a povestit care a fost cea mai importantă lecție pe care a învățat-o de la ea.

„Nici nu știu dacă e bine ce am învățat, că ea nu s-a pus niciodată pe ea pe primul loc și e treaba aia cu să te iubești pe tine ca să poți să iubești și pe cei din jurul tău, dar eu nu prea cred chestia asta.

Ea nu s-a pus pe ea niciodată pe primul loc și grija și iubirea pentru cei din jurul ei a fost mult mai importantă și nu știu dacă e bine neapărat. Încă nu îmi dau seama. Și ea mi-a spus treaba asta. „Anca, trebuie să te iubești mai întâi pe tine ca să poți să iubești.” Ea mi-a spus treaba asta. Asta nu înseamnă că ea nu iubea dacă ea nu se iubea pe ea pentru că s-a pus mereu pe ultimul loc. Noi contam. Eu, cu sora mea și cu tata și am învățat că trebuie să fiu corectă mereu”, a declarat actrița.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
image
actualitate.net
image
actualitate.net