Ce a pus Prodanca în pachetele de Paște pe care le-a împărțit pentru regretata sa mamă, Ionela: „De acolo de sus se bucură pentru tot ce vede “

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Anamaria Prodan nu a uitat nici anul acesta să împartă, conform tradiției, pachete consistente, în prima zi de Paște, pentru sufletul mamei sale, regretata solistă de muzică populară Ionela Prodan. Impresara s-a întrecut pe sine! A pus în lădițe vin cu foiță de aur de 24K, cozonac pufos și pască delicioasă, cum îi plăcea regretatei sale mame.

Potrivit obiceiurilor străvechi, credincioșii împart pomană în amintirea și în cinstea celor decedați, chiar în prima zi de Paște. 

Alimentele diferă însă de la o regiune la alta a țării și se dau pentru sufletelor celor dragi trecuți în neființă, chiar după slujba de Înviere.

Astfel, în diferite zone din țară se oferă pomană constând în ouă roșii, cozonac, vin și pască.

image

Pomană  de Paște pentru regretata Ionela Prodan

Anamaria Prodan (51 de ani) a apelat la rudele și prietenii săi, care i-au pregătit din timp cozonaci pufoși și pască delicioasă pe care le-a oferit drept pomană pentru sufletul mamei sale, regretata Ionela Prodan, chiar în prima zi de Paște. 

Pomana a fost una cât se poate de consistentă, căci impresara a pus în lădițele oferite nu doar cozonaci și pască, dar și vin cu foiță de aur, de 24K. 

„Am împărțit pentru mama mea exact ce îi plăcea ei. Știu că de acolo de Sus se bucură pentru tot ce vede, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!

Ionela Prodan s-a stins din viață pe 16 aprilie 2018, după o lungă suferință, luptând cu o boală nemiloasă. Artista avea 70 de ani și suferea de cancer pancreatic.

Decesul Ionelei Prodan a survenit în urma unui stop cardiorespirator, după cum au anunțat medicii de la Spitalul Elias, acolo unde artista a fost înternată în ultimele clipe ale vieții. Anamaria Prodan nu s-a dezlipit de lângă patul de spital, fiind alături de mâna ei până la final. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
eva longoria rochie elie saab cannes2024 profimedia jpg
anca badiu jpeg
WhatsApp Image 2024 05 19 at 15 33 54 jpeg
banner loredana groza png
florin piersic jpg
regina elisabeta getty jpg
image png
televiziune webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net