Ce aroganță a mai făcut Anamaria Prodan! I-a cumpărat fiicei Sarah un bolid de 140.000 de euro. E la a patra mașină

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Anamaria Prodan (51 de ani) a mai făcut o aroganță. Zilele trecute, impresara i-a făcut cadou fiicei sale un nou bolid de lux, în valoare de 140.000 de euro. Sarah a ajuns la cea de-a patra mașină. 

Ca și mama ei, Sarah Dumitrescu Prodan este o împătimită a cailor putere. Fiica Prodancei, în prezent baschetbalistă la echipa Sepsi-SIC Sf. Gheorghe, a condus de-a lungul vremii mașini de top și, mai nou, jinduia la Ferrari-ul mamei sale. 

Anamaria Prodan i-a cumpărat Sarei a patra mașină de lux! Cum poate să arate bolidul de 140.000 de euro

Anamaria Prodan (51 de ani) a fost pusă la colț, zilele trecute, de Laurențiu Reghecampf care i-a reproșat impresarei, într-un interviu în presa mondenă, că ar trăi din cei 2000 de euro, pensia alimentară pe care antrenorul este obligat să o achite lună de lună pentru minorul Laurențiu Reghecampf junior. 
Impresara s-a distrat atunci când a auzit vorbele antrenorului, așa că s-a dus glonț și i-a achiziționat fiicei celei mici, Sarah Dumitrescu Prodan un bolid de fițe ultimul răcnet. 

Este vorba de ultimul model de Mercedes GLE  400 diesel, mașină care costă nu mai puțin de 140.000 euro și pe care Prodan i-a adus-o împodobită cu fundiță roșie lui Sarah chiar în fața vilei lor de la Snagov. 

Baschetbalista a sărit în sus de bucurie atunci când a dat cu ochii de bijuteria pe patru roți, mai ales că, în ultima vreme, tânăra junduia la Ferrari-ul mamei sale. 

De-a lungul vremii, Sarah a primit cadou de la mama ei alte trei mașini de oraș foarte scumpe: un Porsche Cheyenne, un Mercedes GLE, un Lamborghini, plus Ferrari-ul mamei pe care l-a „împrumutat” în ultima perioadă. 

La 18 ani, Sarah a făcut praf o mașină de 80.000 de euro 

Fiica cea mică a Anamariei Pordan, a fost implicată, în urmă cu cinci ani, într-un accident de circulație destul de grav. Tănăra a povestit că a distrus atunci bolidul de lux, în valoare de nu mai puțin de 80.000 de euro, pe care îl primise cadou la majorat.

„Da, chiar îmi plac maşinile. Când am terminat liceul, am primit un Porsche Cayenne alb. Nu-l mai am. Din nefericire, nu-l mai am. Am făcut un accident destul de grav. Aş investi în maşini, dar aici pot să-i dau puţin credit mamei”, a declarat Sarah Dumitrescu, la Antena Sport.

Sarah a suferit trei operații cumplite la ambii genunchi

Anamaria Prodan este foarte mândră de cariera fiicei sale, care a trecut prin momente dificile, fiind la un pas să renunțe la baschet.

Sarah Dumitrescu (23 de ani) a fost baschetbalistă în SUA, legitimată la echipa California Polytechnic State University, în Big West Conference. Tânăra a fost, însă, operată în septembrie 2022 la Cluj Napoca, după o accidentare gravă la genunchi. A făcut recuperare timp de șase luni.

Fiica Anamariei Prodan evoluează în prezent la Sepsi-SIC Sf. Gheorghe, campioana României la baschet feminin.

„După trei operații cumplite la ambii genunchi, după doi ani cumpliți, în care a stat numai în sala de forță să se recupereze, astăzi Sarah a devenit căpitanul Echipei Naționale de Baschet și membră a echipei Sepsi. Ea a plecat către Polonia unde joacă în meciul de Euro Liga.

Cred că despre asta este viața, asta e singura mare mândrie pe care eu o am. Nu premiile, ci faptul că numele familei mele Prodan este dus pe culmi de copilul meu. 

Îți mulțumesc mami, iau cu mândrie acest premiu și scuzați emoțiile!”, a declarat Anamaria Prodan, cu ochii în lacrimi, la sfârșitul anului trecut la primirea premiului „Viitorul Baschetului Românesc”, pentru fiica ei, Sarah Dumitrescu Prodan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
image
actualitate.net
image
actualitate.net