Ce diferență de vârstă este între Anamaria și Tudor Ionescu. Artistul de la Fly Project i-a fost infidel soției sale: „Ciorba reîncălzită nu mai are același gust...”

Au trecut mai bine de 15 ani de zile de când Tudor de la Fly Project trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Anamaria Ionescu, fostă prezentatoare de televiziune care i-a devenit soție și i-a adus pe lume o fetiță minunată. După mai bine de un deceniu, cei doi au vorbit despre cea mai mare cumpănă din relație: infidelitatea. 

image

Cu toate că au fost pe punctul de a nu se mai împăca, cei doi au decis să lase în trecut tot răul și să redevină un cuplu, în ciuda celor întâmplate. După acel episod, oamenii au devenit tot mai curioși cu privire la detalii care-i privesc strict pe ei, mai ales că acum au revenit în atenția publicului prin prisma show-ului „Power Couple”. Ce diferență de vârstă există între Tudor și Anamaria. 

Câți ani îi despart pe Tudor și Anamaria 

Relația lor a reușit să treacă prin cele mai dure teste de-a lungul timpului, cărora le-au făcut față cu brio. Probabil un avantaj l-a reprezentat și diferența mică de vârstă dintre ei, solistul fiind cu 6 ani mai mare decât soția lui. Tudor are 44 de ani, iar Anamaria 38. 

Anamaria Ionescu, înșelată de soț 

Probabil oamenii încă își mai amintesc că anul 2009 culmina cu separarea unuia dintre cel mai îndrăgit cuplu din showbiz-ul intern românesc: Tudor și Anamaria. Cântărețul a avut un moment de „rătăcire” atunci când și-a înșelat soția.

Invitați în cadrul podcastului „ZUnivers”, cei doi au fost întrebați care a fost cea mai neagră perioadă din relația lor, iar ambii și-au amintit de episodul infidelității:

„Atunci când ne-am despărțit din cauza infidelității, și a fost foarte grea ruptura, pentru mine, cel puțin. Ne-am despărțit pentru că Tudor a poposit undeva în drum spre casă și na, am avut o virgulă în viață, bine spus, dar știu că sună dubios acum, ciudat - pe care nu o regret, spun asta acum. Știi de ce? Pentru că dacă nu se întâmpla, noi nu cred că mai eram în momentul ăsta împreună. 

Să știi că foarte mulți oameni spun că ciorba reîncălzită nu mai are același gust... eu îi contrazic aici puțin. Câteodată, se poate să aibă un gust mai bun”, a explicat Anamaria Ionescu. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Hotel Ambasador Bucuresti FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
Cristian Boureanu jpeg
florinel de la visina jpg
andreea berecleanu colaj facebook jpg
banner Andreea Sasu Philipp Plein png
Așa arăta Cristiana Bota la începuturile ei în TVR jpeg
banner stela popescu jpg
banner anca dumitra 2 png
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net