Ce diferență de vârstă există între Kira Hagi și Thomas Ferfelis, iubitul ei grec. Detalii neștiute despre fiica „Regelui” Gică Hagi

Cu toate că s-a aflat cine este bărbatul care a reușit să îi fure inima Kirei Hagi, nu mulți sunt cei care știu ce diferență de vârstă există între actriță și iubitul ei grec, Thomas Ferfelis.

Ce diferență de vârstă există între Kira Hagi și iubitul ei / foto: arhiva Click!
Ce diferență de vârstă există între Kira Hagi și iubitul ei / foto: arhiva Click!

Diferență de vârstă dintre Kira Hagi și iubitul ei grec

Kira Hagi și iubitul ei, Thomas Ferfelis, au fost surprinși pentru prima oară împreună la începutul lunii iulie, când au participat la meciul România-Olanda. Cei doi au aceeași vârstă - 28 de ani, și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ceva timp.

De altfel, anul trecut, actrița a vorbit despre ce anume apreciază cel mai mult la un bărbat și chiar a făcut dezvăluiri neașteptate despre primul ei iubit.

Ce dezvăluiri a făcut despre primul iubit?

Invitată în podcast-ul lui Marius Tucă, fiica lui Gică Hagi a mărturisit când s-a îndrăgostit pentru prima dată pe când avea în jur de 12-13 ani, iar băiatul avea un simț al umorului extraordinar, o calitate pe care o apreciază foarte mult.

Prima dragoste a fost atunci când eram destul de mică, aveam 12, 13 ani. Era un băiat tot așa, foarte timid, ca și mine. Doi timizi. Avea un simț al umorului extraordinar, ceea ce eu apreciez la fiecare om, pentru că mi se pare că este un atu să ai simțul umorului, mai ales în dragoste”, a povestit Kira Hagi, în podcast-ul moderat de Marius Tucă.

Kira Hagi a spus marele „DA” la Salonic

Kira Hagi și Thomas Ferfelis se cunosc de când au fost colegi la International British School of Bucharest. Deși au luat-o pe drumuri separate în 2015, când el a plecat să studieze în Anglia, la Universitatea din Southampton, iar Kira a urmat cursurile Academiei de Film din New York (NYFA)în SUA, destinul a făcut ca cei doi să se întâlnească din nou și să se îndrăgostească.

Acum, la câteva luni după ce Ianis Hagi a făcut nuntă mare cu Elena Tănase, a venit și rândul actriței să spună marele „DA”. Kira a fost cerută de soție de iubitul ei într-un cadru romantic, în timp ce se aflau în vacanță la Salonic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Jennifer Lopez și Matt Damon Foto Profimedia (4) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
bogdan oancea insula iubirii jpg
Banner Dan Negru Florin Piersic
Banner Florin Dumitrescu
Banner Alin Simoiu
Banner Emil Regle
image png
image png
andreea balan  crop 1665063599 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net