Ce diferență mare de vârstă este, de fapt, între Sorana Cîrstea și fiul lui Ion Țiriac. Bruneta e mult mai tânără decât iubitul ei

Sorana Cîrstea și fiul lui Ion Țiriac formează un cuplu de mai bine de trei ani de zile, iar diferența de vârstă nu este un impediment. Cei doi sunt destul de discreți atunci când vine vorba despre relația lor. Rar se afișează împreună pe rețelele de socializare.

Ce diferență mare de vârstă este, de fapt, între Sorana Cîrstea și fiul lui Ion Țiriac
Ce diferență mare de vârstă este, de fapt, între Sorana Cîrstea și fiul lui Ion Țiriac

Câți ani sunt între Ion Ion Țiriac și Sorana Cîrstea

Ion Ion Țiriac, fiul celui care până de curând era cel mai bogat om din România, a avut mai multe relații de-a lungul vremii, dar s-a oprit la Sorana Cîrstea. Cei doi au început relația de iubire imediat după divorțul fiului magnatului. Însă publicul a aflat destul de târziu că ei formează un cuplu. Între Țiriac jr. și Sorana Cîrstea este o diferență de vârstă de 13 ani. Fostul soț al Ilenei Lazariuc va împlini vârsta de 46 de ani, în timp ce Sorana va împlini 33 de ani. 

Jucătoarea română de tenis pare că nu are nicio problemă cu diferența de vârstă care este între ea și Țiriac jr. Există însă zvonuri că cei doi au probleme în cuplu. Sportiva născută la Târgoviște nu postează niciodată fotografii cu tânărul om de afaceri. Chipul lui Ion Ion Țiriac nu apare în niciuna dintre imaginile pe care rivala Simonei Halep le-a încărcat pe rețelele sociale.

Sorana Cîrstea și Ion Țiriac Jr. Foto: arhivă personală
Sorana Cîrstea și Ion Țiriac Jr. Foto: arhivă personală

Cei doi s-au cunoscut în incinta complexului Stejarii Country Club, unde tenismena locuiește de ceva timp și unde Ion Ion Țiriac s-a mutat după separarea de Ileana Lazariuc. Complexul este deținut de tatăl său. Ion Țiriac este unul dintre cei mai importanți oameni de afaceri din România, având o avere de peste 84 de miliarde de lei, potrivit celor de la Forbes.

Sorana Cîrstea și Ion Alexandru Țiriac s-au mutat împreună

„The ultimate heaven on earth. Cant’t wait to move in (Raiul suprem pe pământ. Abia aștept să mă mut)”, scria Ion Alexandru, ca explicație la o fotografie în care a arătat o imagine panoramică a complexul din Băneasa.

Complexul cuprinde locuințe pentru închiriere și este amplasat lângă Stejarii Clubul Rezidențial, proiect ce include 8 clădiri cu 285 de apartamente și care a fost lansat în urmă cu 14 ani. „Stejarii Collection a venit ca o continuare naturală a Clubului Rezidențial Stejarii. Am avut de depășit standardele înalte ale unui etalon rezidențial, de a fi mai buni decât noi înșine”, a declarat Ion Țiriac. 

Cei doi locuiesc în complex atât timp cât stau în România, deoarece ambii sunt rezidenți în Dubai. „Eu am reședința acum în Emiratele Arabe Unite. Ca timp sunt jumătate la Dubai, cealaltă în România. Thomas, actualul antrenor, locuiește la Monaco, normal că m-am mai dus și eu acolo. Facem această navetă. Este în regulă pentru mine”, declara Sorana Cîrstea la finalul lui 2022. 

Celebra sportivă se află momentan pe locul 29 în clasamentul WTA. Cu 2 turnee câștigate în carieră, dar și multe alte performanțe notabile, Sorana o obținut aproape 10 milioane de dolari din tenis.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net