Ce mesaj emoționant a publicat Florin Piersic cu ocazia aniversării actriței Cezara Dafinescu „Noi doi mergem înainte”

Cezara Dafinescu a împlinit pe data de 4 august frumoasa vârstă de 76 de ani. Cu această ocazie, Florin Piersic, care s-a confruntat cu mari probleme de sănătate în acest an, a ținut să îi facă actriței una dintre cele mai frumoase surprize. Ce mesaj emoționant a publicat artistul pe rețelele de socializare?

Florin Piersic, mesaj special pentru Cezara Dafinescu, de ziua ei / foto: colaj Click!
Florin Piersic, mesaj special pentru Cezara Dafinescu, de ziua ei / foto: colaj Click!

Una dintre cele mai frumoase surprize de care a avut parte Cezara Dafinescu de ziua ea, pe data de 4 august, când a împlinit frumoasa vârstă de 76 de ani, a venit din partea unui om tare drag sufletului ei: Florin Piesic. Marele artist a publicat cu ocazia aniversării actriței un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, demonstrând că nu a uitat de ziua femeii pe care o iubește și prețuiește de atâția ani.

Iubita mea, Cezara! Astăzi este ziua ta! Mă gândesc la tine cu foarte mult drag și cu nostalgia anilor petrecuți împreună pe scenă, în atâtea și atâtea spectacole minunate! Au trecut ani, prea mulți de atunci, am pierdut colegi extraordinari, dispare din jurul nostru o lume pe care o știam, dar noi doi mergem înainte. De ce? Pentru că suntem niște învingători, iar sentimentele de prietenie și admirație dintre noi doi rămân aceleași. Al tău același drag partener, pe care știu că îl iubești așa cum te iubesc și eu pe tine, Florin Piersic!”, a scris Florin Piersic, pe pagina sa personală de Facebook.

„Florin mi-a cerut la un moment dat să ...”

Cezara Dafinescu se numără printre femeile care i-au furat inima marelui actor. Actrița a dezvăluit, la un moment dat, că Florin Piersic chiar i-ar fi cerut să divorțeze pentru el. „Florin mi-a cerut la un moment dat să-l las pe George (n.r. George Motoi) şi să mă mărit cu el, dar eu râdeam şi nu l-am luat niciodată în serios!”, a povestit Cezara cu mulți ani în urmă, într-un interviu pentru Jurnalul.

Deși lista lui de cuceriri este una extrem de lungă, artistul a bifat trei căsnicii: cu Tatiana Iekel, Anna Szeles și Anna Torok, cea din urmă îi este soție și în prezent.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
image
actualitate.net
image
actualitate.net