Ce nepoțica drăgălașă are Cristiana Copos! Fosta soție a lui George Copos face naveta București-Londra pentru fetiță

George Copos a devenit bunic. Fiica lui și a Cristinei, stabilită în Londra, a devenit mămică anul trecut. Doamna Copos face slalom Bucuresti- Londra ca să aibă grija de unica nepoțică. Doamna Copos a fost la foc automat perioada aceasta aglomerată, împărțindu-se între cofetărie, dar și nepoțica pe care o cheamă Siena.

cub cristiana copos png

Alexandra, unica fiica a lui George și a Cristianei Copos a devenit mamă anul trecut. Afacerista s-a căsătorit în iulie 2013 cu alesul inimii ei, un tânăr de origine columbiană pe nume Diego.

La aproape șapte ani de la nuntă cei doi au devenit părinți. Anul trecut, Alexandra a dat naștere la primul ei copil, o fetiță superbă care a primit nota zece la naștere. Momentul a adus bucurie imensă în inima părinților, dar mai ales a bunicilor.

Citește și: Uite ce face Cristiana Copos pentru a se menține în formă la 62 de ani

Este primul nepot din familia Copos, iar celebrul milionar nu-și mai încape în piele de bucurie că este bunic. Alexandra locuiește la Londra, alături de soțul ei, iar împreună se ocupă de creșterea și educația fiicei lor, pe care au numit-o Siena.

Cristiana Copos face naveta București-Londra, de dragul nepoatei 

Cristiana, fosta sa soție, face slalom București-Londra de când s-a născut micuța și chiar dacă locuiesc la o distanță de peste 2500 de km, acest lucru nu le împiedică să se sprijine una pe cealaltă. Crăciunul l-au serbat împreună, iar acum Paștele. Supranumita și „doamna cu mână de fier", datorită faptului că reușește cu brio să se ocupe de cele 30 de cofetării, Cristiana Copos a lucrat cot la cot cu angajații ocupându-se să onoreze toate cererile clienților care si-au dorit prăjituri, cozonaci și pască, apoi și-a făcut bagajele în grabă și a plecat în Londra.

Am petrecut sărbătorile cu familia mea, cu nepoțica Siena. Suntem foarte fericiți. Da, sunt bunică de aproape un an și jumătate", a declarat pentru Click! doamna Copos. Într-una din fotografiile postate pe pagina cofetăriei, afacerista apare la plimbare alături de moștenitoarea imperiului Copos care a adormit în cărucior, și este păzită de patrupedul familiei.

Este doar un zâmbet de când Siena a apărut în viața lor. Cristiana Copos are cum 63 de ani, dar este în continuare o femeie frumoasă, discretă, elegantă și foarte muncitoare.

Au fost o familie 37 de ani

Cristiana și George Copos s-au cunoscut în 1981, pe vremea când erau studenţi, iar şase luni mai târziu s-au căsătorit. Au format o familie timp de aproape 37 de ani. Au o fiică, Alexandra, în vârstă de 36 de ani, care se ocupă acum de afacerile familiei.

Prima afacere pornită împreună cu soțul, în 1991, a fost o cofetărie. Cum Cristianei îi plăcea să facă tot felul de prăjituri în fiecare week-end, s-a gândit că n-ar fi rău să împletească plăcutul cu utilul, întru prosperitatea familiei. Mai în glumă, mai în serios, George Copos afirma că primul milion de dolari l-au făcut din savarine. Oricum, cu banii câștigați din produsele de cofetărie au deschis primul magazin de produse electronice.

Banii au venit, afacerile au prosperat și, iată-i, în 1996, achiziționând hotelurile Sportul și Bradul din Poiana Brașov. Deja afacerile începeau să fie la alt nivel, deschizând alte perspective. Cristiana, departe de a-și pierde capul, a devenit și mai responsabilă și mai activă. Totodată, sensibilitatea și dragostea față de oameni au direcționat-o spre acțiuni umanitare, în care s-a implicat din postura de președintă a Fundației Ana.â

Vezi și: Cum și-a salvat Cristiana cele 35 de cofetării în perioada pandemiei 

„Viața poate fi privită ca o succesiune de miracole: pe unele ni le dă ea, pe altele ni le facem noi. Fac parte din categoria oamenilor care cred că viața este un miracol care ne pune în permanență în competiție cu noi înșine, pentru a vedea dacă suntem în stare să ne depășim propriile obstacole și care durează atâta timp cât putem să le trecem”, spunea Cristiana cu ceva ani în urmă, tot la un bilanț al anilor trecuți.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
ela craciun 11 jpg
pepe raluca pastrama jpg
Natalie Portman  Shuttersock jpg
banner mădălina ghenea png
beyonce mama tina instagram jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net