Ce romantic e Bordea! Dovada că e topit după noua iubită. FOTO

Cătălin Bordea, unul dintre cei mai cunoscuți comedianți, pare să fi trecut peste suferința provcată de divorțul de Livia Eftimie. Recent, el s-a fotografiat cu un buchet de flori, semn că acordă o importanță deosebită noii sale iubite, Elena Ardeleanu. 

Elena Ardeleanu și Cătălin Bordea / foto: colaj Click!
Elena Ardeleanu și Cătălin Bordea / foto: colaj Click!

În vara acestui an, Bordea era surprins în compania unei domnișoare splendide! Tabloidele vuiau la acea vreme despre presupusa relație a comediantului. Ulterior, după publicarea imaginilor, Cătălin recunoștea faptul că între el și Elena Ardeleanu încă nu exista o relație, dar lucrurile mergeau în acea direcție. 

Cătălin Bordea: „Adu-i flori”

Cătălin Bordea s-a fotografiat recent în lift cu un buchet de flori pentru presupusa sa iubită. Elena Ardeleanu locuiește în Dubai și este la curent cu drama prin care comediantul a trecut: trădat de fosta soție și fostul cel mai bun prieten. 

În dreptul imaginii, el a transmis și un mesaj: „Adu-i flori cum îți aduce ea reproșuri, fără un motiv anume” - a scris, amuzat, comediantul.

Cătălin Bordea, primele declarații despre Elena Ardeleanu 

La scurt timp după ce au apărut imaginile cu el și Elena în tandrețuri (VEZI AICI), Cătălin Bordea a ieșit public cu o declarație în acest sens: 

„Ne este foarte drag unul de altul, sincer îți zic. Este pentru prima oară când nu îmi mai pasă (n.r că nu e discret). (…) Ne știam de dinainte, dar nu a fost ceva cu intenție. Nici acum nu e. E foarte devreme să vorbim despre asta (n.r. relatie). Ea a ieșit dintr-o relație, eu am ieșit din al Doilea Război Mondial… Eu sunt încă in ghips. Ne înțelegem foarte bine. Nu dăm un nume la treaba asta.

Eu am stat într-o relație foarte aproape și nu a funcționat. Nu se mai pune probleme dacă e la distanță sau aproape, dacă e blondă sau brunetă, dacă e tatuată sau nu. Este foarte simplu, sunt cinci ore. (…) Când se pot întâmpla și lucruri de moment: de genul, dacă ai chef să bei o cafea în Paris, ne întâlnim acolo.

Pupătura asta este, din punctul meu de vedere, un mod de a fi liber pentru prima oară. Mă comport normal. (…) Ne știm de o lună. Eu în toată perioada asta nu am lăsat nici geamul deschis, mai ales ușa. Nu am fost disponibil emoțional. Nici acum nu sunt disponibil emoțional cu totul. M-am lăsat dus de val. În toată perioada asta nu am încercat să impresionez pe nimeni.(…) Elena mi-a zis că sunt stricat rău”, a spus Cătălin Bordea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Bulandra (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner alexia eram png
banner stefan hrusca png
Selly
banner laura cosoi png
banner marcel pavel png
theo rose jpg
Jennifer Lopez jpg
Banner Silviu Biris
image
actualitate.net
image
actualitate.net