Fosta soție a lui Cătălin Bordea, noi declarații: „Oamenii au văzut doar...”. A fost aspru criticată de apropiații comediantului

Livia Eftimie, fosta soție a comediantului Cătălin Bordea, a făcut recent noi declarații pe rețelele de socializare, în care a dorit să clarifice anumite aspecte ale despărțirii lor. După ce a fost aspru criticată de apropiații comediantului, Livia a simțit nevoia să răspundă acuzațiilor și să ofere propria sa perspectivă asupra evenimentelor care au dus la sfârșitul căsniciei lor.

Livia și Bordea, pe vremea când încă formau un cuplu. Foto: arhiva.
Livia și Bordea, pe vremea când încă formau un cuplu. Foto: arhiva.

  „Oamenii au văzut doar deciziile pe care le-am luat"

În urmă cu aproximativ un an, căsnicia dintre Cătălin Bordea și Livia Eftimie a ajuns la final. Deși multe detalii despre despărțirea lor au fost ținute departe de ochii publicului, recent, Livia a început să vorbească despre dificultățile prin care a trecut. După ce relația ei cu artistul Spike a devenit publică, ea a fost aspru criticată, în special de prietenii și apropiații lui Bordea.

De curând, Livia a postat pe Instagram un mesaj prin care a încercat să clarifice situația: „Oamenii au văzut doar deciziile pe care le-am luat, dar nu și opțiunile pe care le-am avut”. Prin aceste cuvinte, ea sugerează că mulți au judecat-o fără a înțelege cu adevărat circumstanțele dificile în care s-a aflat și motivele care au dus la anumite alegeri.

În săptămânile anterioare, Livia a împărtășit cu urmăritorii ei de pe rețelele de socializare momentele grele prin care a trecut înainte și după divorț. Ea a vorbit despre sentimentele de singurătate și lipsa de sprijin pe care le-a simțit în acea perioadă. 

Reacțiile prietenilor lui Cătălin Bordea

Declarațiile Liviei au ajuns și la urechile lui Nelu Cortea, un prieten apropiat al lui Cătălin Bordea, care a fost foarte vocal în privința opiniilor sale despre această situație. Cortea, care are o relație strânsă cu Bordea, a reacționat public pe Facebook, acuzând-o pe Livia de minciună și de manipulare a adevărului.

„N-ai fost lăsată singură, Livia. Toți am încercat să te ajutăm. Dar tu aveai alte planuri...”, a scris Nelu Cortea, adăugând că Bordea a făcut tot posibilul să fie alături de ea și să o sprijine în toate momentele grele. El a detaliat multiple situații în care Cătălin ar fi încercat să îmbunătățească relația, inclusiv propunând terapia de cuplu și oferindu-se să renunțe la anumite proiecte pentru a fi mai prezent acasă.

Mesajul Liviei, „Oamenii au văzut doar deciziile pe care le-am luat, dar nu și opțiunile pe care le-am avut”, subliniază frustrarea ei în fața criticilor. Ea a sugerat că mulți dintre cei care o critică nu au încercat să înțeleagă ce a simțit și ce a trăit în acea perioadă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
FotoJet William și mătușa jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
WhatsApp Image 2024 09 14 at 15 05 51 (1) jpeg
12 13 7 col luminita dobrescu acum jpeg
FotoJet (1) jpg
nadia comaneci 0 jpeg
banner Theo Rose png
angelina jolie jenny shimizu jpg
horia brenciu jpg
baza stanga dakota 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net