Ce și-a făcut la față Gabriela Firea? Schimbarea e vizibilă când își dă masca jos

Ultima actualizare:

Gabriela Firea are 49 de ani, pe care nu-i ghicești ușor. A avut mereu grijă să apară în public aranjată și cu ținute impecabile, însă cele mai recente poze cu ea ne fac să credem că ar mai fi un mic ajutor pentru imaginea "'țiplă". Și anume, posibile intervenții estetice noninvazive, care șterg cu buretele ridurile de expresie. 

Gabriela Firea, în august 2020. Ridurile din jurul ochiului sunt evidente. Foto: Sever Gheorghe
Gabriela Firea, în august 2020. Ridurile din jurul ochiului sunt evidente. Foto: Sever Gheorghe

Primele suspiciuni au apărut la începutul lunii, odată cu apariția ei la briefing-ul de presă de la finalul ședinței de Guvern. În imaginile video de pe Youtube, la momentul 01.33.00, o puteți urmări pe Gabriela Firea cât de schimbată e la față atunci când vorbește în public. Mai mult, avem ocazia să o vedem și fără masca de protecție, schimbarea fiind cu atât mai vizibilă.

Gabriela Firea, în iulie 2020. Cu riduri de expresie, firești. Foto: Inquam
Gabriela Firea, în iulie 2020. Cu riduri de expresie, firești. Foto: Inquam

Imaginile din 5 ianuarie 2022 pot fi ușor comparate cu cele din august 2020, realizate de fotoreporterul Click! la inaugurarea Muzeului Copiilor sau cu fotografia publicată de agenția de presă Inquam, de la o ședință PSD din 8 iulie 2020. În ambele imagini de acum doi ani, Firea are riduri de expresie firești, în jurul ochilor, iar șanțul nazolabial este adâncit, conform vârstei. 

Gabriela Firea, 5 ianuarie 2022. Nici un rid în jurul ochilor. Inquam Photos
Gabriela Firea, 5 ianuarie 2022. Nici un rid în jurul ochilor. Inquam Photos

Însă în 2022, aceste semne ale vârstei au dispărut subit de pe fața Gabrielei Firea. Nu s-a inventat încă o baghetă magică pentru întinerire, dar s-au inventat miraculoasele injecții cu botox și filler-ele cu acid hialuronic, metode simple și nedureroase pentru tratamentul ridurilor faciale.

Gabriela Firea, schimbată la față. 5 ianuarie 2022, Inquam Photos
Gabriela Firea, schimbată la față. 5 ianuarie 2022, Inquam Photos

Nu știm dacă șefa ministerului Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse a apelat la aceste intervenții estetice, însă ele pot fi răspunsul pentru tenul neted și fresh pe care l-a afișat, live. Menționăm că imaginile publicate în acest material nu sunt editate și nici descărcate de pe rețelele sociale, unde pot fi editate și trecute prin filtre. 

Dieta cu care gabriela Firea a slăbit 25 kg

Gabriela Firea a avut mereu o siluetă de invidiat, iar după nașterea primului băiat, pe care îl are cu Florentin Pandele, ea a reușit să slăbească 25 de kilograme. Nu a făcut un secret din această rețetă.

Dimineaţa, după ce luam aghiasma, beam pe burta goală un pahar de apă cu jumătate de lămâie stoarsă, pentru digestie. La micul dejun consumam doar un iaurt degresat cu ovăz în care, doar pentru gust, picuram câteva lacrimi de miere. Dacă nu îmi era suficient mai mâncam seminţe crude: de dovleac, de in", a povestit fostul primar al Capitalei, invitată la emisiunea "Refresh by Oana Turcu", de la Antena Stars.

Masa de prânz a Gabrielei Firea era foarte simplă și, în general, cea recomandată de toți nutriționiștii. "Masa de prânz era compusă dintr-o supă-cremă de legume şi un grătar de curcan sau peşte cu salată. La masa de seară, obligatoriu înainte de ora 19, o brânză slabă fără sare cu roşii sau salată trebuiau să mă sature. Evident, până mă culcam mă apuca foamea, dar o potoleam, atât cât puteam cu apă”, a povestit Firea pentru sursa citată. 

Gabriela Firea are trei copii

Gabriela Firea s-a căsătorit în 1993 cu Răsvan Firea de la care are un băiat, Tudor Ștefan, născut în 1995. După decesul primului soț, Gabriela Firea s-a recăsătorit în septembrie 2010 cu politicianul Florentin Pandele, primarul orașului Voluntari, cu care mai are 2 băieți, David Petru, născut în 2012 și Zian Mihail, care a venit pe lume în 2015.

image
image
image
image
image
image
adelina pestritu jpg
Stefan Banica si Violeta jpg
delia matache jpg
image png
cub oana roman marius elisei png
familia regala jpg
delia matache mică jpg
andi moisescu si olivia steer