Ce urare i-a făcut Jorge colegei de breaslă, Lora, la nunta ei! Cum e relația artistului cu frumoasa lui soție: „E mai mult decât..”

#Exclusiv Click!

Jorge (42 de ani)  și soția lui, Ramona Prodea, au făcut „bella figura” la nunta Lorei cu Ionuț Ghenu.

„Noi avem o relație foarte frumoasă"

Cei doi soți au fost unul dintre cele mai frumoase și elegante cupluri ale serii. Îi desparte o diferență de vârstă de 10 ani, pentru că Ramona Prodea este mai mare decât soțul ei artist, dar în același timp au o căsnicie frumoasă de 10 ani de zile și își doresc să îmbătrânească frumos împreună.

Și dacă tot au acumulat această experiență, au avut și o urare pe măsură pentru nunta Lorei, căreia Jorge i-a urat, nici mai mult, nici mai puțin, decât o căsnicie mai frumoasă decât a lui!

Le urăm să fie fericiți, o căsnicie mult mai frumoasă decât a noastră, mai lejeră, cu iubire. Noi avem o relație foarte frumoasă, dar Lorei și lui Ghenu le doresc o relație și mai frumoasă și să fie așa, cum sunt ei”, le-a urat Jorge fericiților miri.

„Atunci când noi ne-am împotrivit, am ajuns împreună”

Cât despre căsnicia lui cu cea căreia îi este alături de 10 ani, și care pare să fie exact ce trebuie, Jorge, aflat acum la a doua căsătorie, este mai mult decât fericit și încântat de momentele pe care le trăiește împreună cu Ramona Prodea.

„Atunci când noi ne-am împotrivit am ajuns împreună, atunci când am avut momente grele și frumoas,e tot împreună am fost. Eu cred că e mai mult decât iubire în relația noastră!”, spune Jorge.

„Nu aș schimba nimic din ce s-a întâmplat în viața mea până acum. Merit să fiu aici unde sunt! Îmi merit locul pentru că bune, rele, sunt deciziile mele. Sunt foarte fericit cu tot ce s-a întâmplat și recunoscător pentru familia noastră, cu tot ceea ce avem și am realizat până acum.

Creștem de la an la an! Ne dorim ca peste încă 10 ani să fim sănătoși, în formă!”,ne-a mai mărturisit îndrăgitul artist căruia îi merge bine, din toate punctele de vedere.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și Beatrice, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Roxana Ciuhulescu
Minodora Tătărușanu jpg
p diddy colaj facebook jpg
dan spataru cantaret roman jpeg
Briefing şedinţă de guvern - Valeriu Gheorghiţă - 5 ian 2022 / FOTO Inquam Photos / George Călin
brigitte bardot jpg
camera televiziune jpg
banner stela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net