Cea mai mare dependență pe care o are Irina Margareta Nistor. Unii ar crede că nu e posibil așa ceva: „În dormitor am două”

Irina Margareta Nistor, una dintre cele mai cunoscute personalități românești, a recunoscut în fața celor de acasă că și ea a căzut pradă în această viață unei dependențe puternice. Despre ce „viciu” este vorba, aflați din rândurile de mai jos. 

Irina Margareta Nistor / foto: Colaj Click!
Irina Margareta Nistor / foto: Colaj Click!

Renumitul critic de film a mărturisit că există un obiect care o face mereu să se simtă fericită, doar așa fiind la curent cu tot ceea ce se întâmplă: televizorul. Și nu, nu are doar unul, căci de-a lungul vieții și-a achiziționat mai multe. 

„Am în fiecare cameră”

Prezentă în cadrul emisiunii „Dincolo de aparențe”, Irina Margareta Nistor a făcut o dezvăluire de zile mari: este dependentă de televizoare vechi, cu tub, iar în propria locuință are 7. 

„Acasă am şapte televizoare. Am şi de acelea vechi, cu tub... În dormitor am două. Pe unul văd ştirile, pe celălalt văd filmele. E foarte simplu! Şi, oricum, vreau să văd ştiri în paralel, pe mai multe posturi. Am în fiecare cameră. În baie nu am, e adevărat. În schimb, am radio, ca să ascult muzică”, a mărturisit Irina Margareta Nistor, în emisiunea de la Antena Stars. 

Pasionată de cărți, și-a făcut propria bibliotecă 

Una dintre cele mai mari pasiuni ale criticului de film sunt cărțile. Încă din copilăria renunța la diverse activități pe care copiii de vârsta ei le practicau pentru a citi, și alegea să le ceară părinților în loc de jucării sau dulciuri, cărți. 

„În cazul meu nu știu dacă nisipul îmi amintește de vacanță, dar mergeam în copilărie la Eforie Nord. Eu detest să stau la soare. Cei doi S, adică soare și sare, să nu aud de ei! Îmi plăcea să intru în apă. Atunci, îi șantajam pe ai mei, pe mama în special: “Dacă vrei să stau măcar 10 minute la soare, îmi cumperi o carte!”.

Am acum o bibliotecă întreagă! În mod suprinzător, erau cărți! Chiar și în italiană erau. Era o carte despre frații Lumiere, dar pe vremea aia nu știam să citesc, mă uitam doar la poze. Șantajați, vă puteți face o bibliotecă pe cinste!”, a mărturisit criticul de film, conform Ego.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
nadia comaneci 0 jpeg
banner Theo Rose png
angelina jolie jenny shimizu jpg
horia brenciu jpg
baza stanga dakota 1 jpg
pavel bartos si sotia lui anca (2) jpg
Banner Connect-R
nicoleta luciu carmen tanase jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net