Irina Margareta Nistor a dat verdictul! Cine este cel mai bun actor român: „Ne-a adus beneficii de imagine”

Irina Margareta Nistor (67 de ani) este critic de film, dar a lucrat și ca translator pentru TVR pe vremea comunismului. În plus, aceasta s-a remarcat și prin dublarea în secret a peste 3.000 de filme timp de 5 ani. Celebra producătoare a dezvăluit pe cine consideră cel mai bun actor din România.

Irina Margareta Nistor l-a desemnat pe Ilie Năstase drept cel mai bun actor la momentul actual
Irina Margareta Nistor l-a desemnat pe Ilie Năstase drept cel mai bun actor la momentul actual

„Am văzut vreo 42 de filme”

Irina Margareta Nistor a fost în Cehia, la Karlovy Vary, acolo unde a vizionat 42 de filme. Printre acestea s-a numărat și proiectul „Nasty”, în care joacă Ilie Năstase, celebrul tensimen. În cadrul unui interviu, criticul de film a vorbit despre impresiile cu care a rămas în urma vizionării filmelor de la Karlovy Vary, dar a dezvăluit și care este cel mai bun actor pentru ea.

„Tocmai m-am întors de la Karlovy Vary și am văzut vreo 42 de filme, printre care, o parte dintre ele mai vin și pe aici (România) și am văzut un film care, inițial, după titlu, am zis că e un film horror, de groază - Monstrul, dar noroc că am avut înțelepciunea să mă duc să și vizionez, are și 2 ore jumătate. E absolut remarcabil. Acum pleacă în caravana pe care o face TIFF-ul prin țară. Realmente trebuie să stați până la final!”, a declarat Irina Margareta Nistor, pentru Spectacola, făcând referire la producția japoneză Monster (2023).

„Cred că cel mai bun din ultima vreme a fost Ilie Năstase”

Cât despre cel mai bun actor din cinematografia românească, Irina Margareta Nistor spune că la momentul actual, Ilie Năstase este cel care se încadrează cel mai bine aici, mai ales după ce a văzut filmul „Nasty” în care joacă acesta.

„Da, cred că actualul cel mai bun din ultima vreme a fost llie Năstase, cu filmul lui „Nasty". E făcut de 3 regizori. Nasty a ajuns nu numai la Cannes, unde a avut o primire specială, dar şi la Karlovy Vary. Deci, cred că el e cel mai bun actor și ne poate reprezenta cel mai bine. Mi se pare actorul cel mai izbutit în momentul de faţă, dar și care ne-a adus și alte beneficii de imagine", a adăugat criticul de film pentru sursa citată. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net