Scandal între Andreea Tonciu și Laura Giurcanu la Survivor, din cauza lui TJ Miles!: «E treaba mea cu cine stau!»

#Survivor România
Ultima actualizare:

Așa cum și-a obișnuit deja admiratotii, Andreea Tonciu este o fire vulcanică pe care, din păcate, o urmăresc conflictele. Cea mai recentă ceartă a acesteia a avut loc la „Survivor România”, după ce Andreea i-a făcut un reproș Laurei Giurcanu.

Ceartă la „Survivor România” între Andreea Tonciu și Laura Giurcanu Foto: Colaj
Ceartă la „Survivor România” între Andreea Tonciu și Laura Giurcanu Foto: Colaj

Laura Giurcanu a luat foc la Survivor, după ce Andreea Tonciu, colega ei de echipă, a început, în stilul caracteristic, să comenteze o situație dintre doi Faimoși, care nu avea nicio legătură cu jocul în sine.

Ce i-a reproșat Andreea Tonciu Laurei Giurcanu

Este vorba despre TJ Miles și modelul Laura Giurcanu, care și-au petrecut câteva ore împreună în apă. Andreea Tonciu a acuzat-o astfel pe Laura că deși se află într-o relație și are iubit acasă, își permite să stea atât de mult în compania unui coleg de sex masculin.

Dacă vedea bărbatul meu imagini așa cu mine....Păi venea direct aici în Republica Dominicană, mă lua pe sus”, a declarat Andreea Tonciu în ediția de duminică, 23 ianuarie. „Vi se pare normal să ai acasă iubit și să stai 3, 4 ore cu alt bărbat așa în apă?! Mie mi se pare aberant să ai iubit și să stai în apă cu un băiat”, a continuat Andreea.

Primul care a încercat să îi explice Andreei că acest lucru nu ar fi treaba ei a fost Emil Rengle, însă în scurt timp Tonciu a început să țipe și la el. La scurt timp a venit și Laura Giurcanu, care nu i-a permis Andreei Tonciu să îi judece deciziile.

Ceartă între Andreea Tonciu și Laura Giurcanu la Survivor România

E treaba mea ce fac. Nu știi nimic despre iubirea mea. Pot să stau cu oricine de aici și să nu fie nicio problemă, să nu fie nimic mai mult. Așa sunt eu. Eu pot să stau și cu Radu și Emil și cu TJ și cu CRBL și cu cine vreau eu. Nu ar trebui să fie problema nimănui”, i-a răspuns Laura.

Mai mult decât atât, modelul i-a adus, la rândul său, acuzații Andreei: „Tu ești o certăreață profesionistă și eu nu vreau să continuăm, doar din punctul ăsta de vedere”. „Fata mea, nu intra în gura mea!” a amenințat-o și Tonciu.

Idilă între Laura Giurcanu și TJ Miles?

Și Otilia Bilionera a observat că între Giurcanu și TJ Miles s-ar întâmpla ceva. „Au dispărut în pădure. Apoi, au stat cam mult în apă”, a spus Otilia la testimoniale,

Din fericire, deși extrem de tensionată, discuția nu a escaladat mai mult de atât. Laura Giurcanu a explicat ulterior că acest tip de certuri și acuzații nu fac decât să dezbine grupul, ea simțind la scurt timp după discuție că nu mai vrea să mai aibă nimic de-a face cu Andreea, deși sunt colege de echipă. Laura Giurcanu știa probabil de stilul Andreei Tonciu de la sora ei, Bianca, după ce acestea au participat împreună la „Bravo, ai stil”. Între ele două nu au existat certuri de amploare, însă.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

image
image
image
image
image
image
claudia patrascanu (1) jpg
netflix pixabay jpg
televiziune webp
Insula de 1 milion Kanal D JPG
netflix jpeg
netflix jpeg
claudia patrascanu copii png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net