Cezara Dafinescu și Florin Piersic, întâlnire emoționantă. Imagini superbe cu cei doi mari actori: „Refacere după suferință”

Florin Piersic (88 de ani) a revenit cu zâmbetul pe buze în fața celor care l-au iubit dintotdeauna. Una dintre bunele sale prietene, Cezara Dafinescu (76 de ani) îi este alături marelui actor, care a suferit mai multe intervenții chirurgicale în ultima vreme, din cauza stării sale de sănătate. 

Cezara Dafinescu alături de Florin Piersic / Foto: Facebook
Cezara Dafinescu alături de Florin Piersic / Foto: Facebook

Recent, actrița Cezara Dafinescu a publicat câteva fotografii în care apare alături de Florin Piersic. Cei doi se înțeleg de minune și sunt foarte apropiați de când s-au cunoscut pe scena teatrului românesc. Au colaborat excepțional nu numai pe plan profesional, ci și în viața privată, întrucât și-au fost mereu alături. 

Cezara Dafinescu, imagini emoționante alături de Florin Piersic

Florin Piersic și Cezara Dafinescu și-au dat întâlnire, după revenirea actorului / Foto: Facebook
Florin Piersic și Cezara Dafinescu și-au dat întâlnire, după revenirea actorului / Foto: Facebook

Florin Piersic a fost externat din spital, după ce a suferit mai multe intervenții chirurgicale, iar acum actorul așteaptă să își ducă la bun sfârșit procesul de recuperare. Deși nu se va întoarce curând pe scenă, maestrul nu ezită să își petreacă timpul în sânul celor dragi. Recent, buna sa prietenă Cezara Dafinescu a publicat mai multe imagini în mediul online, alături de actor. Se pare că cei doi au ieșit la restaurant, acolo unde s-au destins și au petrecut câteva momente împreună. 

„Refacere... după suferință! Doamne ajută!”, a scris Cezara Dafinescu în dreptul fotografiilor cu Florin Piersic. 

Pe data de 4 august, Cezara Dafinescu a împlinit vârsta de 76 de ani. Cu această ocazie, Florin Piersic i-a dovedit că nu a uitat de aniversarea ei și i-a transmis un mesaj prin care a subliniat cât de mult o prețuiește.

„Iubita mea, Cezara! Astăzi este ziua ta! Mă gândesc la tine cu foarte mult drag și cu nostalgia anilor petrecuți împreună pe scenă, în atâtea și atâtea spectacole minunate! Au trecut ani, prea mulți de atunci, am pierdut colegi extraordinari, dispare din jurul nostru o lume pe care o știam, dar noi doi mergem înainte.

De ce? Pentru că suntem niște învingători, iar sentimentele de prietenie și admirație dintre noi doi rămân aceleași. Al tău același drag partener, pe care știu că îl iubești așa cum te iubesc și eu pe tine, Florin Piersic!”, a scris Florin Piersic pe Facebook.

„Mi-a cerut să mă mărit cu el”

Între Florin Piersic și Cezara Dafinescu se pare că au existat sentimente mai mult decât de prietenie. La un moment dat, actrița spunea că maestrul Florin Piersic a fost atât de îndrăgostit de ea, încât i-a cerut să divorțeze.

„Florin mi-a cerut la un moment dat să-l las pe George (n.r. George Motoi) şi să mă mărit cu el, dar eu râdeam şi nu l-am luat niciodată în serios!”,  a dezvăluit Cezara Dafinescu în urmă cu ceva timp, pentru Jurnalul.

„Uitați că m-am recuperat”

Inegalabilul actor și-a revenit spectaculos, după ce a suferit o operație la genunchi, dar și după ce s-a confruntat cu mai multe probleme de natură gravă la stimulatorul cardiac. Zilele trecute, acesta se afla într-o clinică de recuperare fizică din Snagov, de unde le-a transmis fanilor un mesaj optimist, în semn de recunoștință pentru toate încurajările primite în perioada în care a dispărut din lumina reflectoarelor.

„M-ați recunoscut? Nu cred, nu cred! Pentru că nu pot să cred!  Pentru că sunt o mie de Florin, în țara asta, și numai pe Florin Piersic ați vrut să îl uitați. Dar, nu l-ați uitat, pentru că, dacă l-ați fi uitat, eu n-aș fi vorbit în clipa asta.

Sunt la o clinică specială, excepțională, adică ceva, nu colo-colo! Uitați că m-am recuperat, am fost cam bolnăvior, cam multișor timp, dar vremea trece, omul rămâne, și eu sunt cu dumneavoastră. Aici sunt, dar o să plec și o să întâlnim și o să ne iubim”, a transmis Florin Piersic prin intermediul unui clip video.

Când va reveni pe scenă

Cât despre întoarcerea sa în fața publicului, marele actor spune că totul depinde de cum se desfășoară procesul său de recuperare. Însă există șanse mari ca fanii să-l revadă pe marile scene ale teatrului, începând din această toamnă. 

Pe scenă nu mă revedeți pentru că acum este concediu la teatre. Numai cine joacă… e dement, pe căldurile astea grozave. Suntem în iulie. August, poate… în septembrie, octombrie o să fiu pe scenă dacă recuperarea merge bine și merg frumos”, a dezvăluit Florin Piersic pentru România TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
daliana raducan si razvan simion jpg
Banner Cristian Tantareanu Anca Turcasiu
banner Aida Parascan png
Anca Dinicu  jpg
addison rae jpg
banner Dorel Vișan
DCY00440 jpg
banner Speak
image
actualitate.net
image
actualitate.net