Cine e Antonia, din serialul „Lia, soția soțului meu”! Care e legătura neștiută dintre ea și Irina Rimes

Fanii serialului "Lia, soția soțului meu" o știu pe Elena Mogâldea Cernea din rolul Antoniei, însă puțini știu că este căsătorită cu Bubu Cernea, fiul Crinei Mardare și al lui Mișu Cernea. Și mai puțini știu detalii despre legătura ei cu Irina Rimes.

Elena și Bubu Cernea, un cuplu de artiști
Elena și Bubu Cernea, un cuplu de artiști

După ce ați văzut-o în serialul "Adela", acum Elena Mogâldea Cernea (31 de ani) o joacă pe Antonia în serialul "Lia, soția soțului meu", o poveste atipică.

"Antonia, personajul meu, este o tipă mult mai liniștită, mai așezată, mai serioasă decât Gia din serialul "Adela", care era o zăpăcită. Este serioasă, sufletistă, o prietenă de încredere pentru prietena ei Moni, și în rest are același simț al umorului, mai colorat. Joc mai mult cu Mihai Mitițescu, Bogdan Talașman, Roxana Văduva, Oana Zara și Vlad Gherman. Noi suntem la Circuit și Ștefan Floroaica - "șeful" care deține circuitul", ne-a spus Elena chiar pe platourile de filmare.

Prin Irina Rimes l-a cunoscut pe Bubu Cernea

Irina Rimes / foto Pro TV
Irina Rimes / foto Pro TV

Pentru cei ce nu știu Elena este căsătorită cu Bubu Cernea (29 de ani), toboșar, actor și uneori și cântăreț. Tânăra vine din Moldova și înainte să fie actriță a lucrat cu Irina Rimes. acolo unde și-a cunoscut și viitorul soț.

"Lucram la Quantum Music și eram asistenta Irinei Rimes, și ea ca și mine, tot din Moldova. Treptat am avansat, am ajuns project manager. La Irina m-am cunoscut cu Bubu, și uite că după 5 ani, în ianuarie, de când suntem împreună, suntem și căsătoriți. Ne dorim un copil, dar nu ne-am propus să vină într-un moment special. Când o să trebuiască să apară copilul în viața noastră, o să apară. Pentru mine este o realizare, pentru asta și am venit în România, cu gândul să fac ceva în televiziune, ceea ce făceam și în Moldova.

Elena Mogâldea Cernea joacă în „Lia, soția soțului meu”/ foto Antena 1
Elena Mogâldea Cernea joacă în „Lia, soția soțului meu”/ foto Antena 1

Eu am absolvit facultatea de Jurnalism și teatru, în paralel, am lucrat în televiziune și în radio, nu am avut niciun rol în film în Republica Moldova dar asta mi-am dorit să fac și mă consider norocoasă și sunt fericită. A fost foarte bine să lucrez cu Irina, am avut ce învață de la ea, de la oamenii care m-au înconjurat. Consider că a fost jobul pe care l-am avut și oamenii care m-au înconjurat atunci au fost niște pioni importanți pentru mine, eu fiind nouă atunci în industrie, am încercat să iau câte ceva bun de la fiecare. Am rămas în relații bune, Bubu cânta în continuare împreună cu Irina Rimes", ne-a mai povestit Elena pe care o vedeți în fiecare joi în serialul "Lia, soția soțului meu" la Antena 1.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net