Claudia Pavel, din nou împreună cu tatăl fiului ei. L-au sărbătorit pe Noah, la Miami!

Claudia Pavel, pe numele de scenă Cream, și-a sărbătorit fiul, pe Noah Mihail, împreună cu fostul iubit, americanul Jeremy Lewis, la Miami. Cei doi au îngropat securea războiului, de dragul copilului lor.

Claudia Pavel (39 de ani) s-a împăcat la finalul anului 2022, chiar de Crăciun, cu tatăl băiețelului ei, americanul Jeremy Lewis. Cei doi au decis să îngroape atunci securea războiului, după 10 ani de zile în care nu-și mai vorbiseră deloc. 

La un moment dat, Cream a luat decizia să-l părăsească pe american, și-a luat copilul, pe Noah Mihail, și s-a întors să locuiască în România, rupând orice legătură cu Jeremy Lewis. 

Acum, însă, de ziua băiețelului ei, care a împlinit pe 8 noiembrie, 11 ani, solista l-a serbat pe micuț cu fast, împreună cu fostul ei partener, la Miami. 

Claudia a postat, pe contul ei de socializare, și o poză de la aniversarea băiețelului, unde cei trei par că formează, din nou, o familie fericită și împlinită. 

Claudia Pavel: „Cel mai minunat dar pe care ni l-a dat Dumnezeu”

 „La mulți ani, pentru cel mai minunat dar pe care ni l-a dat Dumnezeu în urmă cu 11 ani, prețiosul nostru fiu, prințul nostru, Noah Mihail!

Ești lumina vieților noastre, ești totul pentru noi. Este o binecuvântare, o onoare și o bucurie pentru noi să te vedem crescând așa frumos. E un privilegiu divin, pentru care sunt recunoscătoare! 
Te iubesc mai presus de viață, de cuvinte, de Univers, ești lumea mea! Fie ca Domnul să te protejeze și să-ți ghideze pașii, în fiecare secundă a călătorie tale. Fie ca dorințele tale să devină realitate”, a fost mesajul emoționant, postat de solistă, la aniversarea fiului său, pe contul ei de socializare, semn că acum se înțelege de minune cu fostul ei partener. 

Claudia Pavel, relație tensionată cu tatăl copilului ei!  „O să-l iubesc pentru totdeauna”

Claudia Pavel (39 de ani) are un trecut amoros controversat. În urmă cu peste 10 ani, solista a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Jeremy Lewis, un fost jucător de baschet cunoscut în SUA.

Cei doi au fost logodiți timp de doi ani, între 2011 și 2013, și au locuit în Statele Unite ale Americii. Au devenit părinții unui băiețel superb Noah Mihail, în urmă cu 11 ani. 

Claudia avea, însă, să se despartă brusc de tatăl copilului ei, artista revenind val-vârtej în țara natală. Timp de 10 ani, cei doi au rupt total legătura, solista războindu-se, la un moment dat, prin tribunale, cu familia fostului ei iubit, care a acuzat-o pe frumoasa artistă că și-ar fi răpit propriul copil. Până la urmă, Cream a câștigat custodia fiului ei în instanță.

„Tatăl copilul meu este un om pe care o să-l iubesc pentru totdeauna, pentru că mi l-a dăruit pe Noah și pentru că este parte din Noah. Diferențele de cultură erau foarte mari.

 Ginecologul meu mi-a spus când eram gravidă că mă sfătuiește să mergem la terapie de cuplu, pentru că diferențele de cultură sunt extrem de mari și o să ne dăm seama de asta în momentul în care bebelușul va veni pe lume.

Probabil și ăsta a fost un motiv al despărțirii. Dar cred că nimic nu este întâmplător în viață. 

Eu cred că noi ne-am întâlnit să-l facem pe Noah, eu m-am născut în momentul în care l-am născut pe Noah și el este lumina ochilor mei. Eu nu am existat până el a venit în viața mea”,  a declarat Claudia Pavel, la Antena Stars.

Claudia Pavel este una dintre cele mai cunoscute vedete din România. Artista a făcut furori în anii 2000, atunci când a făcut parte din trupa Candy, alături de Selena și Giulia. După aceea, ea s-a lansat ca artist solo, sub numele de scenă Claudia Cream. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net