Costin Craioveanu, ținut în puf de noua soție! Află cu ce se ocupă Ada!

#Exclusiv Click!

Costin Craioveanu (47 de ani) trăiește a doua tinerețe, de câteva luni, alături de actuala lui soție, Ada! Pictorul se pare că este tare norocos lângă brunețică pentru că femeia nu doar că îl iubește la nebunie, ci se pricepe foarte bine și la afaceri, deoarece bărbatul ne-a declarat că partenera sa de viață are un bloc cu locuințe de închiriat.

Mihaela Cernea (45 de ani) și Costin Craioveanu și-au spus adio, anul trecut, după 21 de ani de căsătorie chiar dacă au împreună doi copii frumoși pe care trebuie să îi crească. Se pare că simpaticul pictor a reușit să o dea uitării pe fosta solistă de la trupa Class foarte rapid, deoarece Costin a ales să se căsătorească deja cu actuala sa parteneră de viață… la doar trei luni  de la divorț. Mai exact în prima zi din acest an, Costin Craioveanu alegea să își anunțe fanii, prin intermediul rețelei sale de socializare, că în sfârșit și-a găsit o „fată credincioasă”.

Contactat de Click!, Costin Craioveanu ne-a dezvăluit cu ce se ocupă frumoasa lui soție cu care speră să petreacă tot restul vieții împreună și pe care se pare că nu dorește să o arate prietenilor din mediul online prea mult.

„Nu am planuri pentru primăvara aceasta, pentru că la mine planurile vin de la sine. Soția mea este bine, a plecat la serviciu, muncește. Ada are o firmă de închirieri, mai exact are un bloc cu apartamente pe care le închiriază și tot așa”, a declarat pentru Click!, fostul soț al Mihaelei Cernea.

Costin Craioveanu, un tătic model

Artistul are împreună cu fosta soție, Mihaela Cernea, doi copii: pe Leon (17 ani) și pe Leia (14 ani), pe care îi iubește nespus. Chiar dacă s-a separat de artistă, Costin nu uită să petreacă timp alături de cei doi.

„Eu în fiecare zi pictez și am grijă de copiii mei ce vin în fiecare zi pe la mine. Ne jucăm prin grădină, alergăm, este frumos, avem o relație frumoasă! Slavă Domnului că ei stau la două străzi distanță de mine și ajung foarte repede la mine. Eu am o casă mare, în zona Cotroceni, cu grădină, și avem unde să ne desfășurăm activitatea”, a conchis, pentru Click!, Costin Craioveanu.

Click! spune

În urma separării, atât Mihaela Cernea cât și Costin Craioveanu și-au aruncat vorbe dure în spațiul public. Fosta componentă de la trupa Class, inițial, declara faptul că fostul soț ar fi fost agresiv fizic cu ea, după care și-a retras afirmațiile, iar Costin posta un mesaj pe contul său de socializare în care dădea de înțeles că în mariajul lor ar mai fi existat și o a treia persoană de sex masculin care le-ar fi distrus căsnicia.

Însă, timpul a trecut și lucrurile se pare că s-au mai calmat între cei doi și au ajuns la un numitor comun de dragul celor doi copii pe care îi au împreună.

    Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
 “Se încheie un an agitat din viața mea și îmi doresc mai mult ca oricând să îi am lângă mine pe cei mai apropiați prieteni și colaboratori la o super petrecere", spune Oana Radu
Smiley Neversea
image png
ruby jpg
mariah carey profimedia 0108119864 jpeg
Dan Negru jpg
monica si ramona gabor jpg
banner rona hartner png