Influencerița Like Creața a născut! Primele imagini cu copilul

Ultima actualizare:

Creața, fosta colaboratoare a lui ,,Rux și oplență", a dat naștere unei fetițe. După ce influencerița s-a despărțit de câștigătoarea ,,Bravo, ai stil!", Creața și-a construit un nou proiect pe social-media și s-a concentrat pe viața de familie.  

image

Influencerița Creața, care a fost jumătatea lui ,,Rux și opulență" în cadrul proiectului LikeOne, a adus pe lume o fetiță, care se numește Zea Maria. 

Creața a dat de veste fanilor ei că a născut cel de-al doilea copil, o fetiță și a postat pe Instagram prima imagine alături de fiica ei. După despărțirea de Ruxi de la ,,Bravo, ai stil!", influencerița s-a lansat în televiziune și a participat la emisiunea ,,Chefi la cuțite", iar publicul din România a apreciat-o pentru sinceritate și personalitatea ei autentică. 

Creața și-a arătat pentru prima dată burtica de gravidă în 2020, când era însărcinată cu primul ei copil, o fetiță pe nume Eza. Fanii au fost foarte entuziasmați, însă se întrebau oare cine este bărbatul din viața frumoasei influnecerițe. 

Creața și-a prezentat misteriosul iubit fanilor, tot prin intermediul rețelelor de socializare. Creața a postat o imagine alături de iubitul ei, iar cei doi arătau ca o adevărată familie. 

Familia Creței s-a extins cu un nou membru, căci influencerița a dat naștere celei de-a doua fiice, iar alături de imaginea publicată pe Instagram a postat și un mesaj emoționant. 

,,Ieri a venit pe lume aceasta cretulina tare dulce🤍 #22.03.2022

Sunt topita dupa ea🥰 Va trimitem multi pupicei🤗

PS: in spate sunt florile de tati", a scris vedeta. 

Creața și Ruxi au rupt o colaborare de succes

Creața și  Ruxi au format timp de trei ani unul dintre cele mai de succes proiecte din online, Like One. Cele două influencerițe au făcut o echipă extraordinară, iar postările și clipurile lor de pe YouTube au adunat o mulțime de vizualizări. 

Din păcate cele două și-au spus adio în 2021 și în ciuda zvonurilor și a gurilor rele care spuneau că cele două ar fi avut o ceartă monstru, ele au declarat că a fost pur și simplu de  nepotrivire de caracter. 

Ruxi s-a ocupat mai mult de viața de familie, în timp e Ruxi s-a ambiționat să se facă remarcată în zona modei, fapt ce a culminat cu participarea la ,,Bravo, ai stil!", unde a câștigat premiul cel mare. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net