Cristina Șișcanu rupe tăcerea după ce lumea a acuzat-o că iubește din interes: „Nu avea nici măcar mașină, casă nici atât. Avea doi copii!”

Cristina Șișcanu a postat în social media un clip video în care a vorbit despre cum reușesc anumite cupluri să se înțeleagă. A atins și subiecte legate de latura financiară, iar fanii i-au sărit în cap. În apărarea sa, jurnalista a mărturisit care era statutul financiar al soțului ei atunci când au devenit un cuplu. 

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu / foto: Arhiva Click!
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu / foto: Arhiva Click!

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz. Încă de la începutul relației s-au ajutat și s-au susținut reciproc, în prezent având o familie minunată și o viață la care unii doar visează.

Cristina Șișcanu: „Dacă este iubită, femeia radiază!”

Vedeta a explicat că o femeie reușește să țină un bărbat lângă ea nu doar dacă-i gătește și-i spală hainele, considerând că există alți factori mult mai importanți care contribuie la o relație benefică. 

Cristina Șișcanu a încercat să le explice multor femei faptul că în zilele noastre nu mai este atât de importantă siguranța financiar pe care bărbatul o oferă. Consideră că lângă omul potrivit poți muta munții din loc, ținând să precizeze și să îndemne reprezentantele sexului frumos, dacă vor și pot, să se implice financiar în îngrijirea familiei. 

„Fetelor, pe un bărbat nu îl ține lângă tine faptul că îi gătești nu știu ce mâncăruri delicioase sau îi pregătești ținutele, hainele. Lucrurile astea pot fi făcute de oricine. Pe un bărbat îl faci fericit doar dacă tu ești o femeie care știe să dăruiască iubire, și invers, o femeie este fericită dacă este iubită. Dacă este iubită, femeia radiază! 

În rest, toate celelalte lucruri nu au importanța atât de mare încât să fie determinante într-o relație. O femeie dacă se simte iubită și la rândul ei iubește și dăruiește iubire, este împlinită. Toate celelalte lucruri pot fi rezolvate. 

E adevărat că se spune despre faptul că femeile vor siguranță, și aici se referă la o siguranță materială, că numai așa ele pot deveni cumva liniștite, mai ales dacă sunt și mame. Este adevărată și latura asta, însă în momentul în care bărbatul este fidel, le dăruiește iubire și este și un bărbat harnic, n-au cum să nu se întâmple și lucrurile acestea. Adică să aibă parte și de o siguranță materială pe care bărbatul o poate satisface. 

Însă în 2024, și femeile la rândul lor pot contribui la bunăstarea familiei și chiar este bine să o facă. Și să o facă cu avânt! Pentru că, slavă Domnului, au început și femeile să fie plătite bine. 

Și aici ține foarte mult de spiritul femeii de a fi harnică, întreprinzătoare și dornică să facă lucruri. De aceea eu cred că un cuplu ca să trăiască în armonie, și dacă au și copii, dacă se iubesc și își dăruiesc iubire unul celuilalt și sunt harnici și trag la aceeași căruță, șansele ca ei să rămână împreună, sau să fie fericiți și împliniți, sunt foarte, foarte mari!” - a explicat Cristina Șișcanu, într-un clip video postat pe Facebook. 

„Găseai un bărbat fără copii”

După ce și-a expus punctul de vedere, Cristina Șișcanu a fost acuzată de internauți că l-a „luat” pe Mădălin Ionescu de soț pentru bani. Vedeta a simțit nevoia să clarifice situația spunând că atunci când și-a întâlnit partenerul, acesta nu avea nici casă, nici mașină, ci doar doi copii din fosta relație. 

„Specialistă în iubire, ai dăruit iubire pentru siguranța ta, venită din Moldova, dacă era Mădălin sărac tot atât de mult îl iubeai? Găseai un bărbat fără copii, nu mai filozofa!” - a fost comentariul căreia Cristina Șișcanu i-a oferit următorul răspuns: 

„Când eu și Mădălin am început relația , el nu avea nici măcar mașină, casă nici atât. Avea doi copii” - a scris vedeta. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
FotoJet William și mătușa jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
WhatsApp Image 2024 09 14 at 15 05 51 (1) jpeg
12 13 7 col luminita dobrescu acum jpeg
FotoJet (1) jpg
nadia comaneci 0 jpeg
banner Theo Rose png
angelina jolie jenny shimizu jpg
horia brenciu jpg
baza stanga dakota 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net