Cristina Şişcanu, tâlhărită de menajeră. «Am rămas mută»

Ultima actualizare:

Cristina Şişcanu a trecut printr-o întâmplare deloc fericită: soţia lui Mădălin Ionescu a povestit cum menajera lor a luat diverse lucruri din casă, iar totul a culminat cu încărcătorul de telefon, moment în care femeia a luat-o la fugă. 

Cristina Şişcanu foto: Instagram
Cristina Şişcanu foto: Instagram

Cristina Şişcanu a povestit, pe pagina sa de Instagram, cum femeia care îi ajuta la curăţenie în casă a sustras mai mult lucruri din casă, mici, nesemnificative, iar ultimul a fost încărcătorul telefonului. Bruneta a spus că doamna respectivă nu i-a inspirat niciodată încredere, mai ales că fusese la nişte prieteni de-ai ei, care nu au plăcut-o. 

"Aveam o doamnă, nu o mai am. Aveam o doamnă care ne ajuta la curăţenie, venea de două ori pe săptămână. Am observat că nu e prea ok din punct de vedere al caracterului. Chiar nişte prieteni au încercat-o mai întâi, soţul prieteniei nu a agreat-o, am luat-o noi, dar am fost mereu cu inima strânsă, am simţit-o că e alunecoasă. S-a mai întâmplat un episod, nu mi-a inspirat niciodată încredere. Dacă o întrebam unde e un anumit obiect, îmi spunea "Aoleu, nu am luat eu nimic". Dar nu o acuzam de nimic, doar o întrebam, ca şi cum l-aş fi întrebat pe soţul meu. Tot timpul se justifica", a început Cristina Şişcanu povestea.

A rupt-o la fugă când a fost întrebată de încărcător

Vedeta a punctat că nu a acuzat-o pe femeie că ar fi luat ceva, dar în momentul în care i-a cerut ajutorul să găsească respectivul obiect, aceasta şi-a luat lucrurile şi a luat-o la fugă. 

Citeşte şi: Toată familia Cristinei Șișcanu are Covid: "Suntem sub tratament!"

"Marţi, când m-am ridicat din pat, mi-am scos telefonul din încărcator, încărcătorul a rămas acolo. Eu nu am mai intrat în dormitor. Ea a făcut curăţenie. După-amiază, telefonul nu mai avea baterie, nu am găsit încărcătorul. Tot m-am gândit unde ar fi putut să fie. Am sunat-o pe doamna, mi-a zis că era în priză. Nu e o mare valoare, dar nu am mai dat de el. Vine ziua de vineri. Îi zic poate găseşte ea încărcătorul, poate nu l-am căutat eu bine. În momentul ăla, şi-a luat lucrurile şi a luat-o la fugă, că ce, că nu mai vine. Am rămas mută. Eu nu am acuzat-o de nimic, am rugat-o să mă ajute să îl caut. Dar doar dacă a existat ceva paranormal, putea să dispară", a completat soţia lui Mădălin Ionescu. 

Femeia lua diverse obiecte mărunte, a căror lipsă nu era observată imediat

În plus, Cristina a mai povestit cu femeia care o ajuta în casă lua mereu totul felul de lucruri mici, uneori obiecte pe care vedete i le-ar fi dat oricum, doar că o făcea pe ascuns sau fără să ceară înainte. Cristina a explicat că nu ar fi fost o problemă dacă era cineva care venea de mult timp în casa lor, dar era vorba despre o persoană care nu era de mult timp angajată. 

"Când vine un om în casă, trebuie să ai încredere. E foarte aiurea. S-a mai întâmplat, veneam cu pungi de cosmetice, în pungi rămâneau mosterele, dispăreau. Vă daţi seama, lucruri nesemnificative, dar gesturile spun mult. Nu spuneam nimic, dar nu e normal. Lua pungi de cadouri, umbla în dulapuri, lua lucruri fără să ceară. Nu e problemă, îi dădeam, dar e vorba de gest. Nu era nici genul de femeie care era în casă de zece ani, atunci era altceva", a mai spus Cristina Şişcanu. 

Casa le-a fost spartă de hoţi în 2014

În plus, soţia lui Mădălin Ionescu a explicat că, după ce au avut casa spartă de hoţi acum ceva ani, nu se mai simte conformatibil când vede un astfel de comportament. 

"Nouă ni s-a mai spart casa prin 2013, 2014, a fost o senzaţie aiurea. La noi, nu ai ce să furi, noi nu ţinem bani cash, dar e o situaţie neplăcută. Mai ales că i-am făcut multe cadouri acestei doamne. O dată mi-a adus Mădălin flori şi ea m-a întrebat dacă nu i le dăm ei, că merge la o nuntă. Nu s-a aventurat la chestii mari, de valoare, alea le observam imediat", a încheiat Cristina Şişcanu. 

Citeşte şi: Ce bine arată Cristina Șișcanu în costum de baie după ce a slăbit!

Hoţii le-au furar bunuri de peste 7.000 de euro, în 2014

În 2014, când se întorceau de la un restaurant, Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu şi-au găsit casa răvăşită, după ce doi hoţi au intrat şi au furat bani şi bijuterii în valoare de peste 7.000 de euro. Printre bijuteriile luate se aflau şi un ceas cu diamante, de 2.000 de euro, dăruit de Mădălin soţiei, inelul de logodnă şi verigheta.

La două luni de la incident, făptaşii au fost prinşi. Este vorba de patru hoţi profesionişti, care mai dăduseră spargeri în Capitală şi zonele din preajmă, iar unul dintre proprietarii unei vile tâlhărite fusese şi bătut crunt. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner sonia trifan png
banner Anamaria Ferentz png
Theo Rose si Denis Hanganu Clanul Foto Pro TV  jpg
"Sunt eu atât de fericită!", a mai completat Octavia Geamănu
banner irinel columbeanu png
Harra Carmen jpg
banner gabriela cristea png
jador jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net