Cu cine se iubește Claudia Pavel alias Cream, în America! Vedeta a dat peste un bărbat de bani gata din partea căruia a primit un cadou generos

#Exclusiv Click!

Claudia Pavel alias Cream (39 de ani) o duce din ce în ce mai bine. De când s-a mutat din nou în America, la Miami, alături de fiul ei, Noah (11 ani) și sora ei, Paula, artista își trăiește viața din plin.

Fiul ei este fericit pentru că s-a adaptat foarte bine la viața pe care o are acum în Miami, mai ales că tatăl lui s-a mutat aproape de el și se pot vedea destul de des. Cu toate astea, lumea se gândea că vedeta s-a împăcat cu tatăl copilului ei, americanul Jeremy Lewis, de dragul fiului lor, Noah, însă lucrurile stau cu totul altfel.

Sursele noastre au aflat că frumoasa și talentata artistă se simte ca acasă în America, și se extinde, nu doar din punct de vedere profesional, ci și personal.

Ne-am găsit locul acolo, așa a fost să fie. Eu lucrez acolo pentru no. 1 dance radio din Miami,  Revolution 93.5, fac podcastul pentru ei, i-am reprezentat la Ultra și EDM Awards, intervievez cei mai mari artiști ai lumii, (Kaskade, Deadmau5, Armin van Buuren, Martin Garrix, Poo Bear, Alison Wonderland, Frank Walker etc, artiști super cunoscuți, fac muzică nouă. Ne bucurăm că în Miami este și tatăl lui Noah acum. Suntem foarte fericiți! Acolo stăm de un an și jumătate!", ne declara Cream într-un intreviu pe care l-am făcut cu ea anul acesta când a venit în țară în apropierea Paștelui.

Click! a aflat astfel că artista Claudia Pavel trăiește o viață de vis la Miami, și, în plus, și-a „tras" iubit român milionar.

Inițialele numelui acestuia sunt V.C. și cel puțin deocamdată nu se pot spune mai multe detalii despre bărbatul care i-a furat inima cântăreței de la malul mării.

Cei doi  s-au cunoscut la un Revelion românesc care a avut loc la Miami acum un an. Sursele noastre spun că bărbatul e foarte îndrăgostit de Claudia Pavel și acesta este cunoscut în comunitatea de acolo ca fiind foarte generos. Artista a primit deja cadou o casă din partea iubitului său, sunt fericiți împreună și au planuri mari de viitor. 

Artista și-a lansat și propria gamă de produse de îngrijire pentru păr

Claudia Pavel s-a mutat la Miami acum un an și ceva și îi place să spună că acolo este acasă pentru ea și fiul ei născut în America. Artista călătorește mult, chiar și alături de fiul ei, Noah, și și-a lansat și propria gamă de produse de îngrijire de păr, care a devenit în scurt timp foarte apreciată de public și are un mare succes în rândul femeilor, Claudia fiind și una dintre vedetele cu părul cel mai frumos din România, pe care l-a moștenit chiar de la mama ei, hairstylist de meserie. Kit-urile pentru păr au fost sold-out în doar 3 luni, iar în prezent cântăreața se pregătește să lanseze următoarea colecție care promite să fie foarte apreciată și de o calitate excepțională.

Claudia Pavel și tatăl fiului său s-au împăcat de dragul copilului pe care îl au împreună

La finalul anului 2022, chiar de Crăciun, cântăreața Claudia Pavel s-a împăcat cu tatăl băiețelului ei, americanul Jeremy Lewis, de dragul fiului lor, Noah. 

Cei doi au decis să îngroape atunci securea războiului, după 10 ani de zile în care nu-și mai vorbiseră deloc. Noah este tare fericit acum pentru că tatăl său s-a mutat la Miami și îl poate vedea aproape oricând își dorește.

În urmă cu peste 10 ani, solista a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Jeremy Lewis, un fost jucător de baschet cunoscut în SUA. Cei doi au fost logodiți timp de doi ani, între 2011 și 2013, și au locuit în Statele Unite ale Americii. Au devenit părinții unui băiețel superb, Noah Mihail, în urmă cu 11 ani. 

La un moment dat, ei s-au despărțit brusc și nu au mai vorbit o bună perioadă de timp. La momentul respectiv, Cream a câștigat custodia fiului ei în instanță. Neînțelegerile dintre cei doi s-au rezolvat cu timpul și acum fac echipă bună pentru fiul lor, Noah, care este super fericit că poate avea ambii părinți alături de el în America.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Linda Purl și Patrick Duffy jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
antonia si fostul sot vicenzo jpg
Vittoria Ceretti si Leonardo di Caprio in vacanta  Foto Profimedia (2) jpg
dana marijuana jpg
banner liviu varciu png
katy perry fusta scurta profimedia jpg
fani alain delon profimedia jpg
banner lino golden png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net