Cum a ajuns Bianca Rus să cânte în TIR?! „Pun la cale un spectacol mare”

#Exclusiv Click!

Bianca Rus este supra-numită regina TIR-urilor! Solista de muzică de petrecere a hotărât să se implice în afacerea familiei cu transport marfă. Își ia permis pentru a conduce TIR-uri și dorește să facă și un show pe… șoselele țării.

Părinții Biancăi Rus dețin o firmă de transport la Satu-Mare, iar artista vrea să se implice foarte mult în tot ce înseamnă afacerea cu TIR-uri, din care ies bani frumoși. 

Bianca Rus: „Familia mea are 100 de TIR-uri”

După ce își va lua permisul pentru categoria grea de autovehicule, Bianca Rus pune la cale și un show de proporții care să aibă loc chiar în TIR, căci prima ei dragoste rămâne tot muzica. 

„Familia mea are nu mai puțin de 100 de TIR-uri. Zilele acestea, mă tot chinui să pun la cale un spectacol mare, pe care să-l susținem într-un TIR, să mergem cu el prin toată țara.

Nu este ușor, pentru că trebuie să luam aprobări de la primari. E un proiect mare, dar sper să ne iasă”, a dezvăluit Bianca Rus, în exclusivitate pentru Click!

Își ia în curând permisul de șoferiță de TIR

Bianca Rus și-a dorit să urmeze exemplul mamei ei, așa că a urmat cursurile pentru a deveni șofer profesionist de TIR.

Solista a venit de curând la București pentru a-și lua permisul pentru TIR. S-a pregătit intens, iar examenul teoretic ( Sala) l-a trecut cu maxim de puncte, 26 din 26 din puncte.

„Am luat sala, acum vin la București să dau și traseul. E foarte greu să conduci un TIR. 

Mama mea este expertă însă la condus TIR-uri. Dacă poate ea, o să pot si eu, nu?!”, a mai declarat solista, pentru Click!

Bianca Rus (37 de ani) a devenit cunoscută după ce și-a început cariera în televiziune la vârsta de 16 ani. Bomba sexy a participat la emisiuni precum „Atenție, se cântă”, moderată de Horia Moculescu, cu propria creație: „Lumina”. 

De asemenea, vedeta a absolvit, în trecut, cursurile de modelling Costin Mărculescu și a avut, până în prezent, apariții pe sticlă în diverse emisiuni de divertisment cum ar fi „Bravo, ai stil!”, de la Kanal D, „Teo Show” etc.

Solista și-a micșorat stomacul, la începutul anului 2018. Vedeta cântarea 120 de kilograme și, în urma operației de gastric-sleeve suferită, a pierdut nu mai puțin de 70 de kilograme. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Jorge
Mioara Roman  a  ajuns  iar la  spital  Click!
Banner Daniela Gyorfi
banner Georgica Cornu
image png
image png
banner vica blochina png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net