Cum a petrecut Axinte de ziua lui! Ce artiști i-au fost alături și ce l-a emoționat pe Mugur Mihăescu: „Este cel mai frumos moment pe care l-am văzut”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Axinte a împlinit 55 de ani pe 7 aprilie și a organizat aseară o petrecere pe cinste la o sală de evenimente din Bucureștii Noi! 

O mulțime de artiști i-au fost alături actorului și l-au sărbătorit așa cum se cuvine. Leana din Vacanța Mare, mai precis prietenul și colegul lui Axinte, Mugur Mihăescu a venit la perecerea organizată de acesta împreună cu soția sa, Rodica.

Mugur Mihăescu a fost vesel toată seara, a dansat și s-a distrat așa cum a știut mai bine dovedind încă o dată că nu-i lipsește deloc buna dispoziție.

După recitalul tenorului  Alin Stoica, care a cântat și împreună cu soția lui, soprana Mădălina Radu, Mugur Mihăescu i-a mulțumit lui Axinte pentru aceste momente care i-au mers la suflet și l-au făcut să lăcrimeze.

Este cel mai frumos moment pe care l-am văzut și îți mulțumesc că i-ai adus aici, îți mulțumesc că exiști și "La mulți ani!", i-a spus Mugur Mihăescu lui Axinte. La rândul sau, Axinte, i-a răspuns  lui Garcea: "Și sper că te-am făcut să plângi, da? Să știți că a plâns. Mugur Mihăescu a zis: "Eu n-am mai văzut...", iar Mugur i-a luat microfonul din mână lui Axinte și a mai completat: "Eu când a cântat "Historia de un amor" am plâns. Zic, dacă cântați și Orfeul negru cred că îmi băgați cuțitul în inimă așa că  am plâns!", a mai  spus Garcea, spre amuzamentul invitaților.

"Dacă auzi și "Aș da zile de la mine cântat de Alin Stoica.... Mulțumim foarte mult! Prietenii sosesc să vină!", a mai spus și Axinte care își dorește pentru el, la ceas aniversar, multă sănătate și putere de muncă.

Artistul a primit nenumărate cadouri, s-a pregătit pentru invitații săi cu bucate alese, grătar de berbecuț, ceafă de porc, pui, mici, șorici, jumere, meniu tradițional românesc pentru ca toată lumea să se simtă bine.

Pe lângă tenorul Alin Stoica, la petrecrerea lui Axinte au mai cântat Ionuț Dolănescu, Tzanca Uraganu, printre invitați aflându-se Alin Oprea și soția lui, Medana, Cristina Spătar cu soțul ei, milionarul și omul de afaceri Vicențiu Mocanu, Daniela Gyorfi cu soțul ei, George Tal și fiica lor, Maria, Claudia Ghițulescu, Viorica și Ioniță din Clejani, Julia Chelaru și mulți alți artiști cunoscuți. Petrecerea s-a întins până dimineață așa că toată lumea s-a distrat pe cinste.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net